Niom od razu lepiej Pewnie i tak marcóweczki w lutym się posypia więc niech tak będzieno dobra
mi do 25lutego starczy
reklama
Jestem w 24 tc i Synek jest nadzwyczaj ruchliwy , każdy lekarz ma problem żeby Go zbadać :0. Ostatnio zaczął okropnie kopać mnie po jajniku na którym mam guza, czy któraś z Was miała podobnie i znalazłyście na dzieciaczka sposób ?
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Dzień Dobry Mamuśki.Ja juz jestem w domu,byłam na pobraniu krwi i oddaniu moczu,jutro wyniki musze odebrać,ciekawe czy morfologia sie polepszyła.Ale jak szłam do ośrodka to sie poślizgnełam,bo unas jest juz bardzo zimowo i cos mnie w macicy boli jak chodze normalnie nie idzie chodzić.Teraz mam nogi u góry i mam nadzieje ze do jutra przejdzie.A nie jestem wyspana dwa razy w kibelku i o 6 pobudka.Dobrego dnia.
...a ja po glukozie...75g po 1 i 2 h. Ale było lepiej niż ostatnim razem...chyba dzięki cytrynie ...Normalnie wysyp ciężarnych w przychodni, no ale najważniejsze że już jestem po...Taka głodna wróciłam, że ledwo zdjęłam kurtkę i złapałam za ...ciastka hehe....No ale zjadłam i śniadanie. teraz tylko trzeba ogarnąć mieszkanie i do łóżka. :-)
kasia0305
Fanka BB :)
Ja na glukozę biegnę w czwartek, mam nadzieję że będzie ok:-)
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
na chwilke sie położe może mi przejdzie.Buziaki.
moniSkaBe
ohhh... dobrnelam do konca
ale juz nie pamietam co chcialam napisac.
Dzisiaj dowiedzialam sie, ze 9 grudnia moja kolezanka urodzila synka. Sliczny chlopaczek. Az mnie zazdrosc ogarnela, ze ja jeszcze 3 miesiace musze czekac. :-)
W sobote bylismy w hurtowni zabawek. Musielismy obkupic dzieciaczki. No, a ze moj Karol nie mogl sie ogarnac z prezentami to zazyczyl sobie puzzle. Słuchajcie masakra.
1500 elementów.. ja wzor wybierałam i teraz najchetniej kopnelabym sie za to w dupe
obrazek przedstawia biegnace po wodzie konie. Woda oczywiscie chlapie, no i widoczne sa tez rozmazane odbicia konikow w tafli wody. Porazka. 2 dni zesmy nad nimi siedzieli i co ? moze ze 200 elementow ulozylismy
ide cos zjesc i zaraz zmykam na poczte wyslac aktualizacje nip3 i zwolnienie do ksiegowej.
do potem ;-)
ale juz nie pamietam co chcialam napisac.
Dzisiaj dowiedzialam sie, ze 9 grudnia moja kolezanka urodzila synka. Sliczny chlopaczek. Az mnie zazdrosc ogarnela, ze ja jeszcze 3 miesiace musze czekac. :-)
W sobote bylismy w hurtowni zabawek. Musielismy obkupic dzieciaczki. No, a ze moj Karol nie mogl sie ogarnac z prezentami to zazyczyl sobie puzzle. Słuchajcie masakra.
1500 elementów.. ja wzor wybierałam i teraz najchetniej kopnelabym sie za to w dupe
obrazek przedstawia biegnace po wodzie konie. Woda oczywiscie chlapie, no i widoczne sa tez rozmazane odbicia konikow w tafli wody. Porazka. 2 dni zesmy nad nimi siedzieli i co ? moze ze 200 elementow ulozylismy
ide cos zjesc i zaraz zmykam na poczte wyslac aktualizacje nip3 i zwolnienie do ksiegowej.
do potem ;-)
a propo narodzin dziś o 3.20 urodziła moja kumpela synka o 22 miała usg i pani dr stwierdziła że ma rodzić naturalnie pomimo jednej cesarki bo dziecko małe 3100g a ona już po terminie a jasiu urodził się 4100g i moja kumpela pękła cieli ją a pani dr jej pogratulowała że dała radę
bomba co
ja już od razu wole mieć tą moją cesarkę
bomba co
reklama
moniSkaBe
a propo narodzin dziś o 3.20 urodziła moja kumpela synka o 22 miała usg i pani dr stwierdziła że ma rodzić naturalnie pomimo jednej cesarki bo dziecko małe 3100g a ona już po terminie a jasiu urodził się 4100g i moja kumpela pękła cieli ją a pani dr jej pogratulowała że dała radę
bomba co
kurde... i wez tu zaufaj lekarzowi