reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Dobrej nocy i bez zadnych dolegliwości.;-)Do juterka:-)
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
hej
wy sie zegnacie a ja sie witam
chciałam tylko napisać ze slub bedziemy mieli 24 kwietnia bo na luty sie nie dalo sali przeniesc.... i w sumie sie bardzo cieszymy... mam nadzieje ze juz chociaz kropeczka wtedy bedzie w moim brzuszku ;-) dobrej nocy brzuszki papa
chciałam tylko napisać ze slub bedziemy mieli 24 kwietnia bo na luty sie nie dalo sali przeniesc.... i w sumie sie bardzo cieszymy... mam nadzieje ze juz chociaz kropeczka wtedy bedzie w moim brzuszku ;-) dobrej nocy brzuszki papa
ionka
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny...
byłam wczoraj u lekarza. Mój był akurat na urlopie więc poszłam do innej Pani doktor. Chciałam aby zrobiła mi USG by poznać płeć dziecka (mój gin 2 razy mnie odesłał z kwitem mówiąc, że dowiem się po porodzie).
no nie rozumiem co mu szkodzi powiedzieć?? jakiś ważniejszy się czuje, jak ma tajemnicę, czy co??
U mnie w sumie też tylko było jedno usg, gdzie widac było płeć... No ale jak było widać wyraźnie siusiaczka, a pępowina była tak jakby u góry, no to chyba się on nie wchłonie co nie??;-)
ja dla odmiany mam nadzieję, że nagle siusiak nie wyrośnie hehehe
Dziewczyny, wiecie cos moze nt. otwartej szyjki?
Podczas badania lekarka mi powiedziala, ze mam prawdopodobnie otwrta szyjke, ale ona nie moze tego stwierdzic na 100% i wyslala mnie na usg. Ale usg dopiero we wt a ja oczywiscie juz sie zamartwiam.
Jesli szyjke mam rzeczywiscie otwarta to wytrzymam do wt?
Wg mnie jest dluga (na dlugosc palca wskazujacego), ale lekarki z tego wszystkiego zapomnialam zapytac
otwarta szyjka brzmi niepokojąco szkoda, że tak długo musisz czekać na wizytę
ja jutro idę na usg i przy okazji zapytam o tą szyjkę u siebie. mam nadzieję, że wszystko ok
co do ruchów dziecięcia to czuję je niemal ciągle jednego dnia, ale innego tylko czasami. wydaje mi się, że to normalne mi kazali sprawdzać od 34 tygodnia i wpisywać w tabelę.
ubrań ciążowych mam kilka: dżinsy (już za małe w tyłku ), jedne czarne spodnie i jedne bojówki (te kupiłam 70% taniej). dwie bluzki bawełniane cieplejsze, dwie cienkie i jedną piękną bluzkę, taką lejącą się z połyskiem (50% taniej;-)). po domu chodzę w dresiku ;-)
wiem, że późno na temat obiadu, ale mąż dziś zrobił swoją zapiekankę rybną i po prostu bya przepyszna
a teraz wcinamy sałatkę owocową :-)
mysz1978
ja po czytaniu was mialam wizje otwartej albo skroconej szyjki - lekarz mnei wysmial ze czytam forum no i zbadal - z szyjka wszystko ok - stoi w miejscu (nie powiedzial mi ile ma ale jest ok, a to mi wystarcza).
Moge na Swieta jechac pociagiem na drugi koneic Polski spokojnie i nic nie powinno sie dziac (radzil tylko miec no-spe ze soba).
Dobrej i spokojnej nocy zycze
Aha - przypomnialo m isie ze ktoras z Was pisala o tescie na glukoze z obciazeniem ze jeszcze nie miala jako jedyna - ja tez nie mialam i nie bede miala - zarown ow tej jak i w poprzedniej ciazy poziom cukru mialam w dolnych granicach normy wiec lekarz uznal ze bezsensem byloby niepotrzebnie robic z tym piciem glukozy.
Moge na Swieta jechac pociagiem na drugi koneic Polski spokojnie i nic nie powinno sie dziac (radzil tylko miec no-spe ze soba).
Dobrej i spokojnej nocy zycze
Aha - przypomnialo m isie ze ktoras z Was pisala o tescie na glukoze z obciazeniem ze jeszcze nie miala jako jedyna - ja tez nie mialam i nie bede miala - zarown ow tej jak i w poprzedniej ciazy poziom cukru mialam w dolnych granicach normy wiec lekarz uznal ze bezsensem byloby niepotrzebnie robic z tym piciem glukozy.
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
hej
Super wiadomość życzę aby fasolinka już była w Twoim brzuszku
Dawidek dziś zrobił pobudkę o 7, tak więc jestem nie wyspana Zaraz lecę robić śniadanko, a później sprzątanie i obiadek, dzisiaj dietetycznie, bo roladka z piersi kurczaka na parze.
Miłej soboty życzę!
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Witajcie.....
Ja podobnie jak Ccaroline nie wyspana i pobudka przez malucha....ehh..na dodatek boli mnie głowa koszmarnie..ale apap juz wzielam.Ide robic jakies sniadanko , wczoraj sprzątałam więc dzisiaj spokój na szczęscie. Dzisiaj znowu jazdy...kurde ostatnio mi jakoś koszmarnie idzie,.....a w czwartek egzamin....moze trafie na wyrozumialego egzaminatora....
Miłego Dnia Kochane :*
Ja podobnie jak Ccaroline nie wyspana i pobudka przez malucha....ehh..na dodatek boli mnie głowa koszmarnie..ale apap juz wzielam.Ide robic jakies sniadanko , wczoraj sprzątałam więc dzisiaj spokój na szczęscie. Dzisiaj znowu jazdy...kurde ostatnio mi jakoś koszmarnie idzie,.....a w czwartek egzamin....moze trafie na wyrozumialego egzaminatora....
Miłego Dnia Kochane :*
- kochana to super!!!!!!!!!!!!!!! bardzo sie ciesze!!!!!!!!!!!!!a jak Twoja mama na to zareagowala??hej
reklama
Gosia_x_bonus i gratis
witajcie
ja również nie wyspana przez pomysły mojego męża rodzinki przyjechali do jego siostry i zadzwonili 1.20 w nocy zapytać jak się czuję i czy jutro razem balujemy, myślałam,że po pierwsze coś się stalo, bo kto dzwoni do kogoś w nocy od tak, myślałam,że zabiję i nie zasnęlam do rana, zresztą Pola chyba miała wczoraj dzień ADHD normalnie szalała non stop,Mateusz raz w czas a ta jak szalona, ciekawe jak będzie w życiu
moniskabe fajnie,że u Pawełka wszystko ok., że napewno jest Pawełkiem hi hi...
ja dziś sprzątam robię gulasz na obiad, sałatkę jarzynową i ciasto domek, także podejrzewam,że uda mi się zajrzeć dopiero wieczorem
buziaki miłego i spokojnego dnia
ja również nie wyspana przez pomysły mojego męża rodzinki przyjechali do jego siostry i zadzwonili 1.20 w nocy zapytać jak się czuję i czy jutro razem balujemy, myślałam,że po pierwsze coś się stalo, bo kto dzwoni do kogoś w nocy od tak, myślałam,że zabiję i nie zasnęlam do rana, zresztą Pola chyba miała wczoraj dzień ADHD normalnie szalała non stop,Mateusz raz w czas a ta jak szalona, ciekawe jak będzie w życiu
moniskabe fajnie,że u Pawełka wszystko ok., że napewno jest Pawełkiem hi hi...
ja dziś sprzątam robię gulasz na obiad, sałatkę jarzynową i ciasto domek, także podejrzewam,że uda mi się zajrzeć dopiero wieczorem
buziaki miłego i spokojnego dnia