reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki rosną ;)

Mezus mowi ze w koncu zaczyna widziec ze w ciazy jestem.
a ja cierpie bo brzucho boli jak cholera.
czy was tez tak boli, jha sie przekrecic nawet nie moge bo tak mne w srodku rwie.normalnie jakbym sie rozrywala.:-( :-( I wcale nie jest mi z tym dobrze.szczegolnie uporczywe sa te bole na wieczor i brzuch przybiera wtedy monstualnych rozmiarow.:confused2: :confused2:
a to dopiero poczatek:rofl2: :sorry:

reklama
Ja wczoraj wieczorem mialam podobnie, tez mnie rwalo w srodku. Wzielam No-spe i troszku przeszlo ale mimo wszystko jeszcze czulam i tez nie moglam lezec spokojnie. Jak nie minie to czeka mnie wczesniejsza wizyta u lekarza.

jesli ciagnie was po bokach w okolicach pachwin to jest to normalny, prawidlowy bol, oznaczjacy, ze macica sie rozciaga - czyli, ze dzidzius rosnie :-)

Ja w tym tygodniu też odczuwam ciągnięcie w brzuchu,ale własnie tak po bokach jak wcześniej, czyli więzadła się rozciągają.Mam nadzieję,że Dzidzi jest wygodnie ;-) ja wytrzymuje.

z okazji 100 dni do porodu wklejam zdjęcia mojego brzusia:-D

345ctmu.jpg
35arl2q.jpg

reklama
Do góry