reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki rosną ;)

jejku,:-D jak miło jest popatrzeć na Wasze "piłeczki":tak::tak:, jak siostra przywiezie ze sobą aparat to wkleje swój brzuchal:laugh2:
Faktycznie to już nie dużo do końca zostało a ja sobie tak beztrosko chodze z tym brzuszkiem:szok::szok:
Mnie tez bolą plecy i to strasznie, zwłaszcza wieczorami, mój facet robił mi ostatnio masaż......eh:) co to będzie za miesiąc albo dwa:szok::szok::szok::szok:

reklama
O piękny brzuszek!, a mój taki mały mi się wydaje, muszę dzis cyknąć mu foto i wkeić na wątku zamkniętym. A może mi sie wydaje bo patrze z góry :-)

dzieki dziewczyny!
a ja mam schizy, ze on maly i nie rosnie :szok: ciagle mi sie wydaje, ze jak na ten etap ciazy to powinien byc wiekszy :laugh2:

Agutku sliczny mam achyba taki sam ,ale tydzien do tulu jestem.:-D :-D
A wiesz ze mi sie tez wydaje ze nie mam duzego brzucha. moje kolezanki to 3 miesiacu takie mialy jak ja mam teraz.a w 25 tyg to juz wielkie byly.

Mama dla porownania koleznke 2 dni wczesniej odemnie w ciazy a brzuch ma 2 razy wiekszy.Ale to o niczym nie znaczy. w nastepnej ciazy bedzie wiekszy:-D :-D tak mowia ,ale patrzeac na nasze forumowe mamy to wcale nie jest powiedziane.:tak:
Ja tam nie nazekam jestem z tego dumna ze ona narazie jest taki jaki jest,wrecz bardziej boje sie tego ze urosnie wielgachny.Ale spodziewam sie tego juz niedlugo.:-D :-D

Agutek gratuluje piłeczki :). Wcale nie jest taka mała!!

Ja mam wrażenie, że moja jest wielgachna a w sumie chyba jest podobna do Twojej. Wczoraj się ważyłam u lekarki i juz mi 8 kg przybyło.... z tego pewnie nie wszystko to brzuch....niestety.

reklama
hej Agutek:) śliczniutki brzuszek :tak: i na pewno wszystko w porządku i się dobrze rozwija i rośnie; inaczej gin by zauważył, buziaczki dla Was :)

Do góry