reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki rosną ;)

dziewczyny fajne zdjęcia porównawcze :tak:

jeju, jak przypomnę sobie czasu kiedy chciałam, żeby w końcu było mi brzuszek widać :rolleyes: :laugh2:

reklama
ze mnie sie smiali ze jak sie tylko dowiedzilam to zachowywalam sie jakbym brzuch ogromny miala. juz sadac nie moglam i wogule:-D :-D :-D :-D :-D

sama sie z tego smieje ale jak sie cofne pamiecia to walsnie tak bylo , odrazu mi brzuch gigantyczny wyskoczyl hihihi
a ludzie tam slepi byli i nic nie widzieli:-D :-D :-D

ja wlasnie wtałam po rannym badaniu i wypiłam kawkę z mlekiem:-)
moja mała jest głową w dół, ma 2230 gr i mierzy jakies 38-40 cm.....wszstko sie dobrze rozwija
widziałam ją w 3D ,cudowna laleczka :-) :-)....az mało co się nie popłakałam....

Fajnie zdjęcia, świetna pamiatka. Uświadomiłam sobie, że ja mam mało fotek w ciąży. Muszę to nadrobić...tak więc dziś albo jutro sesja zdjęciowa!

no magdakap, czekam na twoje brzuszkowe fotki :tak:
ja spróbuję zrobić jakieś porównanie w czwartek - jak mi się skończy 34tc ;-)

Dziwne! Ja przez 2 tygodnie nic nie przytyłam (?) Cały czas +10 kg. Teraz jak tak analizuję swój jadłospis to rzeczywiście nie jest tego zbyt wiele.... chyba pochłonę jakąś czekoladę! mniam mniam

reklama
czy zatrucie ciazowe jest bardzo grozne dla dziecka?po czym mozna poznac ze to zatrucie ciazowe?dzis lekarka powiedziala ze od tej pory beda mnie bacznie badac ze wzgladu na wysokie cisnienie: 130/85,130/90.
a tetno dzidzi dzisiaj bylo 130-150.za miesiac mam na usg zeby sprawdzic ulozenie dzidzi.zas 24 stycznia na usg zeby pomierzyc czy tez zwarzyc dzidzie wg usg,a 25 do szpitala na badania cukrzycy.cholera czemu wczesniej tego mi nie powiedzieli.teraz zaczynam sie bac i porodu i o zycie dzidzi.jak lekarka mowila ze jest wiele pozycji podczas porodu,a z moimi kolanami po wypadku to niewiadomo co to bedzie.

Do góry