reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki rosną ;)

miloku - superasny brzucholek :)
niestety poszlo mi wszedzie, lae najwiecej w bambucze :)
jesli chodzi o wage, to juz 17,5 kg na plusie :/

reklama
całkiem inne kształty macie :tak:
mój jest podobny formą do moniki :tak:
ale chyba ciutke mniejszy... w końcu 2 tygodnie młodszy :tak:

Monika_tg, Miloku ale macie fajne basiorki :).

Niedawno wróciłam od lekarki i się (niestety) u niej zważyłam..... jestem 15 kg na plusie... Przez ostatnie 3 tygodnie (w tym Święta) 4kg!!!!!!!!! Oj ta teoria Agutka o 1/2kg na tydzień to chyba mnie nie dotyczy i dotyczyć nie będzie....

u mnie ta waga jakoś stanęła - 65 kilo (niecałe) więc niecałe 13 na plusie. a malutka rośnie jak na drożdżach:) bo waży 2kilo 80 g:szok:
Miloku, słodki brzuchal :-p, taki jakiś "rozlany" bo Monika_tg ma taki spiczasty:tak:

Mi też od jakiegoś czasu waga stanęła i ciągle 10kg na plusie.
Wiem, że powinnam się tym cieszyć, ale nie cieszę się...bo boję się troszkę, że maleńka przez to nie rośnie :-( Kiedyś nawet lekarka powiedziała, że to co przytyłam to takie minimalne jest i lepiej by było jakbym troszkę więcej przybrała :eek:
Mam nadzieję, że Tola dobrze przybiera na wadze :-(

reklama
Do góry