reklama
M
miloku
Gość
Mi tutaj polozna powiedzial ze co 4 tyg.
Roksi wedlug tego co twoj lekarz mowil to u mnie jest 6,5 miesiaca, a wedlug mojej babki to poczatek 7
Roksi wedlug tego co twoj lekarz mowil to u mnie jest 6,5 miesiaca, a wedlug mojej babki to poczatek 7
Lajla83
Fanka BB :)
ciekawe czy oni to liczą od dnia ostatniego @ czy od dnia zaplodnieniaMi tutaj polozna powiedzial ze co 4 tyg.
debiutantka
Marcówka 2007
Wtrącę się tu z moją cotygodniową dokumentacją brzucha. Tym razem profil i rzut z góry .
M
miloku
Gość
Roksi podobno z usg,ale neiwm dokaldnie czy to zrozmiaru dziecka czy jak oni to licza.
Debiutantko sliczny masz brzusio JEszcze tydzien mam do ciebie a juz tez mam prawie taki brzusio jak Ty. gonie Cie ,gonie
Debiutantko sliczny masz brzusio JEszcze tydzien mam do ciebie a juz tez mam prawie taki brzusio jak Ty. gonie Cie ,gonie
debiutantka
Marcówka 2007
Dzięki Miloku. Nie wiem do jakich rozmiarów mogę dojść bo to jeszcze 3 miesiące!!!
M
Melanie
Gość
ciekawe czy oni to liczą od dnia ostatniego @ czy od dnia zaplodnienia
ciaza trwa 40 tygodni
i medycznie trwa od ostatniej @
M
Melanie
Gość
Dzięki Miloku. Nie wiem do jakich rozmiarów mogę dojść bo to jeszcze 3 miesiące!!!
moze zaczniemy zawody z miara w reku
zaraz ide sie zmierzyc na wysokosci pepka
debiutantko w gory widze, ze jest chyba wiekszy od mojego
ciekawe co miara powie
debiutantka
Marcówka 2007
Melanie nie mam centymetra ale jak znajdę coś czym się można zmierzyć to wpiszę swoje "parametry" na wysokości pępka
reklama
Podziel się: