reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Nasze terminy ❤️

1.03 @AnielkoweLove @Sabina86
2.03 @Anet23 @dajboże @karolinaven98 @victoria33
3.03. @Marcia 1983 @Oli55 @karolaaa93
4.03 @Sylwia 7 ♹ 🕖 @Paulina933
5.03 @Kotciara @Altojaxx @Manvi @Alabama89
6.03 @nicola27
7.03 @magdak2603
8.03 @Justyna1996 @pestka339
9.03 @Juliaaawe @marzenieowielodzietności @Kimkolwiek
10.03 @AnnaK. @Nusia93 @Cloui
11.03 @Mamachlopcow @Lili851 @Haku_czeka @ksiezna23
12.03 @Dolvit
14.03 @olis87 @Kitek90 @MalaMi1992 @Meridaa
15.03 @Madzinka96 @Momof2!
17.03 @Belferka @Ania936 @XnetiX
19.03 @pyrk @orzechowooka
20.03 @Joanna91 @Pszczoła2020 @Migdałkowa @Anulakacpi @Shee92 @Adasiowa51015
21.03 @marlusia @Madziaair
22.03 @ladydaise
23.03 @Dominika_Dom.
24.03 @Cherry_Tomato
25.03 @Lenkaaa90 @carmena
26.03 @Wartaa @dorka94
27.03 @Madellaine @motherOfTwo
28.03 @nasze_kolejne_szczęście @MaagdaB @Polusia1 @Daguuskaa @Aga1004
29.03 @AScarlett
31.03 @annysz

Nasze wizyty 🩷

11.08 @Migdałkowa @Haku_czeka
14.08 @BeataBet @Shee92 @AnnaK.
16.08 @Marcia 1983 (prenatalne) @Mamachlopcow @Oli55 @XnetiX @pyrk @Aga1004 @dorka94
17.08 @AnielkoweLove @Dolvit @Oli55 (prenatalne)
18.08 @orzechowooka @annysz
21.08 @Belferka @Kotciara
22.08 @AnielkoweLove (prenatalne) @Paulina933 (prenatalne) @AnnaK. @mamimarcowa24 @AScarlett @MalaMi1992 @victoria33 (prenatalne) @Cherry_Tomato
23.08 @Altojaxx (prenatalne) @Anet23 (prenatalne) @Madziaair @nasze_kolejne_szczęście
24.08 @Alabama89 (prenatalne) @Kotciara (prenatalne) @Sylwia 7 ♹ 🕖 @Meridaa
25.08 @dajboże (prenatalne) @Paulina933
26.08 @Wartaa
28.08 @Migdałkowa (prenatalne) @Dolvit (prenatalne) @MalaMi1992 (prenatalne) @Lili851 (prenatalne) @Kitek90
29.08 @pestka339 (prenatalne) @ladydaise @Momof2! (prenatalne) @Juliaaawe @Nusia93 (prenatalne)
30.08 @Madzinka96 (prenatalne) @Justyna1996 @Ania936 @ksiezna23 (prenatalne) @Polusia1
31.08 @AnnaK. (prenatalne) @marzenieowielodzietności @Dolvit
1.09 @Justyna1996 (prenatalne) @Juliaaawe (prenatalne) @Juliaaawe (prenatalne)
4.09 @olis87 (prenatalne) @Kitek90 (prenatalne) @Ania936 (prenatalne)
5.09 @XnetiX (prenatalne) @orzechowooka (prenatalne)
7.09 @ksiezna23
11.09 @mamimarcowa24 (prenatalne) @Madziaair (prenatalne)
13.09 @pyrk (prenatalne) @Polusia1 @carmena (prenatalne)
19.09 @motherOfTwo (prenatalne)

-----------------------------------------------
Cześć! Pozwolę sobie się przywitać, jako że od kilku dni wychodzą mi pozytywne testy. 🙈 Jak na razie baaaardzo niepewnie do tego podchodzę, jako że miałam być listopadową mamą 2023. Tym razem mam jednak nadzieje, że będzie mi dane być tu z wami do końca. ❤️
Termin wychodzi mi na 5 marca. Dziś 11 dpo, czekam na wyniki bety. 🥰
Mam nadzieje, że niedługo ten wątek zacznie tętnić życiem. ❤️
Przy okazji upewnijcie się, że na pewno wszyscy są na liście. Ja później jeszcze sprawdzę czy nie ma tam kont nieaktywnych od dawna i itp.
I pytanie - jeśli ktoś napisał tylko post powitalny i od tego czasu cisza, to dodajemy taką osobę? :)
@AScarlett podaje ciebie jako drugiego moderatora 🥰
I jeszcze jedno pytanie, może ktoś ma już doświadczenie z wątkiem zamkniętym - wystarczy tylko wiadomość na priv do Ani czy coś jeszcze powinnam zrobić? :)

Przy okazji upewnijcie się, że na pewno wszyscy są na liście. Ja później jeszcze sprawdzę czy nie ma tam kont nieaktywnych od dawna i itp.
I pytanie - jeśli ktoś napisał tylko post powitalny i od tego czasu cisza, to dodajemy taką osobę? :)
I jeszcze jedno pytanie, może ktoś ma już doświadczenie z wątkiem zamkniętym - wystarczy tylko wiadomość na priv do Ani czy coś jeszcze powinnam zrobić? :)
Moim zdaniem jak ktoś tylko się przywitał to nie jest uczestnikiem forum. W najlepszym przypadku czytaczem. Chcemy ukrytych czytaczy...?

Wystarczy napisać do Ani i poczekać pare dni na stworzenie zamkniętego wątku.
1 post to trochę mało....

Ja bym dodała osoby które się udzielają. Bez sensu dawać kogoś kto tylko się przywitał a potem będzie tylko tam obserwatorem. Jak się dzielimy swoimi historiami to w miarę wszystkie a nie,że 80% pisze a 20 czyta i obserwuje...i nie wiadomo co potem z tym robi 🤷 takie moje zdanie. Te co się przywiatly a nie piszą,przecież mogą zostać dalej na otwartym wątku

Dziewczyny opowiem Wam sytuację z wczoraj, bo prawie dostałam zawału.
Bylam wczoraj z narzeczonym w galerii na małych zakupach i mialam na sobie białe spodenki. Po powrocie, schyliłam sie do jednej z toreb, a moj narzeczony nagle podniesionym głosem mówi "ale masz ogromna czerwona plame na spodenkach!". Ja jak to usłyszałam, poleciałam do toalety juz prawie płacząc, po czym okazało sie że gdzies usiadłam i ubrudziłam spodenki jakimiś chyba malinami.... Myslalam ze tam zejdę, a moj narzeczony nawet nie pomyślał że ze z taką paniką odbiorę jego słowa 😅🤯

reklama
Dziewczyny orientujecie się może czy do stwierdzenia cukrzycy ciążowej wystarczy wysoki cukier na czczo? Robię właśnie krzywą cukrową i okazało się że na glukozę na czczo mam 108 😞

Do góry