Kaskaa2301
Zaangażowana w BB
Hehe to nie wiem czy Cie pociesze kochana ale ja w 28 tyg byłam u lekarza i było równo +20kg i tak jak Ty rzuciłam palenie na samym początku ciąży. Wiem co czujesz mnie lekarz jeszcze bez skrupułów dosłownie opierniczyl że mam kategorycznie nie jesc słodyczy przez tydzień wytrzymałam teraz staram się jak najmniej ale coś sobie skubne tym bardziej że przed świętami to cały czas coś się napatoczy. Teraz jestem w 30 tyg pewnie z 1kg jak nie lepiej też przybrałam. Ogólnie są podzielone opinie niektórzy mi mówią że faktycznie sporo a rodzina mówi że poszłam po mamie w genach ona też bardzo dużo przytyła jak była ze mną czy z braćmi w ciazy i z 3 ciąży zostało jej do dnia dzisiejszego 8 kg a czy kolorek miała etap że była przy sobie ale to przez tarczyce teraz już wróciła do formy. Może nie ma co tak panikowac mamy taki termin że w lato nasze skarby do wózka jest pełno siłowni na placach zabaw w czasie spaceru jak dziecko będzie spało można śmiało poćwiczyć tylko trzeba chęci a moim zdaniem na dzień dzisiejszy najważniejsze że dziecko rośnie zdrowoSłownik miało być zgrubłam