reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
Hej Asmi. Ja byłam u lekarza w czwartek był to 28tydz i 3 dni mała ważyła 1,300 lekarz powiedział że to trochę za dużo i kategorycznie zabronił mi jeść słodyczy. Faktycznie jadłam więcej bo na początku ciąży rzuciłam palenie i zastąpiłam to słodkim. Sama przytyłam 20 kg wyglądam jak kulka aż się boję jeszcze 11 tyg a w tym czasie dziecko ponoć przybiera najbardziej co idzie za tym że ja tez :p

Hej Asmi. Ja byłam u lekarza w czwartek był to 28tydz i 3 dni mała ważyła 1,300 lekarz powiedział że to trochę za dużo i kategorycznie zabronił mi jeść słodyczy. Faktycznie jadłam więcej bo na początku ciąży rzuciłam palenie i zastąpiłam to słodkim. Sama przytyłam 20 kg wyglądam jak kulka aż się boję jeszcze 11 tyg a w tym czasie dziecko ponoć przybiera najbardziej co idzie za tym że ja tez :p

też rzuciłam palenie, a ja do tego ogólnie przed ciążą kiepsko jadłam więc teraz jak już normalnie jem to +14kg ;< na szczęście nie wpływa to na Leosia i waży tyle ile powinien, boje się ile pokaże waga na koniec bo liczba która teraz widzę przeraza mnie

też rzuciłam palenie, a ja do tego ogólnie przed ciążą kiepsko jadłam więc teraz jak już normalnie jem to +14kg ;< na szczęście nie wpływa to na Leosia i waży tyle ile powinien, boje się ile pokaże waga na koniec bo liczba która teraz widzę przeraza mnie
14 kg w moim przypadku to byłaby bajka he czytałam na innych stronach że niektóre kobiety tyja w ciazy 8kg

reklama
Witam! Macie już wybrany wózek dla maluszków? Ja nie mogę się coś zdecydować.
Niestety od kilku miesięcy przeglądam i nie wiem co wybrać.na pewno chce 2w1 i zastanawiam się nowy czy używany kupić A do tego jaki model i Marka...czytając opinie to wszystkie są do niczego w przedziale do 2000 A więcej na pewno nie zainwestuje..ciężko wybrać..

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Do góry