reklama
Kaskaa2301
Zaangażowana w BB
Hej Asmi. Ja byłam u lekarza w czwartek był to 28tydz i 3 dni mała ważyła 1,300 lekarz powiedział że to trochę za dużo i kategorycznie zabronił mi jeść słodyczy. Faktycznie jadłam więcej bo na początku ciąży rzuciłam palenie i zastąpiłam to słodkim. Sama przytyłam 20 kg wyglądam jak kulka aż się boję jeszcze 11 tyg a w tym czasie dziecko ponoć przybiera najbardziej co idzie za tym że ja tez
trele-morele
Moderatorka
Hej Asmi. Ja byłam u lekarza w czwartek był to 28tydz i 3 dni mała ważyła 1,300 lekarz powiedział że to trochę za dużo i kategorycznie zabronił mi jeść słodyczy. Faktycznie jadłam więcej bo na początku ciąży rzuciłam palenie i zastąpiłam to słodkim. Sama przytyłam 20 kg wyglądam jak kulka aż się boję jeszcze 11 tyg a w tym czasie dziecko ponoć przybiera najbardziej co idzie za tym że ja tez
też rzuciłam palenie, a ja do tego ogólnie przed ciążą kiepsko jadłam więc teraz jak już normalnie jem to +14kg ;< na szczęście nie wpływa to na Leosia i waży tyle ile powinien, boje się ile pokaże waga na koniec bo liczba która teraz widzę przeraza mnie
Kaskaa2301
Zaangażowana w BB
14 kg w moim przypadku to byłaby bajka he czytałam na innych stronach że niektóre kobiety tyja w ciazy 8kgteż rzuciłam palenie, a ja do tego ogólnie przed ciążą kiepsko jadłam więc teraz jak już normalnie jem to +14kg ;< na szczęście nie wpływa to na Leosia i waży tyle ile powinien, boje się ile pokaże waga na koniec bo liczba która teraz widzę przeraza mnie
Kaskaa2301
Zaangażowana w BB
Ale z dzieckiem wszystko w porządku?Ja jestem trzy kilo ma minusie ale mam cukrzycę i dietę.
reklama
sredec1982
Fanka BB :)
Niestety od kilku miesięcy przeglądam i nie wiem co wybrać.na pewno chce 2w1 i zastanawiam się nowy czy używany kupić A do tego jaki model i Marka...czytając opinie to wszystkie są do niczego w przedziale do 2000 A więcej na pewno nie zainwestuje..ciężko wybrać..Witam! Macie już wybrany wózek dla maluszków? Ja nie mogę się coś zdecydować.
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka