olinkaa_89
Fanka BB :)
Chętnie wejdę tylko jak ?Olinka nie chcesz wejsc na zamkniete forum do nas?
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chętnie wejdę tylko jak ?Olinka nie chcesz wejsc na zamkniete forum do nas?
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U góry gdzieś tam trzeba zaznaczyć, że bedziesz to podglądać czy coś tego typu i wtedy powinnaś mieć już to w aplilacjiMnie nie działa w aplikacji zamknięte
Napisane na Tiger w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj wśród Nas. Gratulacje!!! Większość dziewczyn jest na watku zamkniętym. Jak chesz się również tam przenieść to napisz prywatną wiadomość do @andzelika87 [emoji6][emoji6][emoji6]Czesc dziewczyny, dzisiaj bylam u ginekologa i mam termin na 20.03 to juz moje drugie dziecko
Napisane na ASUS_Z00UD w aplikacji Forum BabyBoom
I tak większość jest tuWitaj wśród Nas. Gratulacje!!! Większość dziewczyn jest na watku zamkniętym. Jak chesz się również tam przenieść to napisz prywatną wiadomość do @andzelika87 [emoji6][emoji6][emoji6]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie po prostu dzisiaj raczej mało dziewczyn się odzywa. Z tego co zauważyłam. Zobaczysz jaki natłok będzie w weekend [emoji6][emoji6][emoji6]I tak większość jest tu
Witaj i gratulacje [emoji4]Czesc dziewczyny, dzisiaj bylam u ginekologa i mam termin na 20.03 to juz moje drugie dziecko
Napisane na ASUS_Z00UD w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana i jak po wizycie? koniecznie daj znać(!)Jestem w poczekalni, nie pamiętam żebym się tak stresowała przed pierwszą wizytą w poprzedniej ciąży...to chyba hormony. Trzymajcie kciuki !
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom