reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

Ja już nie pamiętam jak to było. Ale jeśli urodzisz w terminie to Maleństwo będzie miało 3 tygodnie w Święta. Wg mnie to nawet jeśli będzie to 30osob to wszyscy będą uważali żeby nie kichac na dziecko it. bo przecież to rodzina. Co innego wśród obcych. Wtedy ludzie mają to w tyle że jest noworodek. Ale do rodziny ja bym chyba zaryzykowała i pojechała ;)
Mój syn jak miał 2 tygodnie, przywieźli do teściów dzieciaka z zapaleniem płuc i czegoś jeszcze. Więc najbliższa rodzina, czasami nie myśli.

reklama
Ala doszlas pozniej dlatego. Sluchaj wejdz na glowna stronę for i tam będzie fora zamknięte marcowki 2018 i wejdz w to. Daj mi znać jak to wygląda. A jak nie to nspusze do anislu zeby dodala kolejne osoby.
Nie mogłam znaleźć tego forum zamknietego wcześniej. Dopiero jak dostałam link i już jestem:)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny... Powiedzcie mi czy wynik bety dostaje od ręki bo Ja nigdy tego nie robiłam.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry