Hej dziewczyny... Powiedzcie mi czy wynik bety dostaje od ręki bo Ja nigdy tego nie robiłam.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Najczęściej jest na drugi dzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny... Powiedzcie mi czy wynik bety dostaje od ręki bo Ja nigdy tego nie robiłam.
Dziewczyny Cię dodadzą.Jak sie dostac na zamknieta grupe?
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
Ja robiłam w diagnostyce, nie wiem z jakiego miasta jesteś i czy tam są te laboratoria, tam wynik miałam Max po 4 H, wynik online i jeszcze była promocja na bete-15 zł do końca lipcHej dziewczyny... Powiedzcie mi czy wynik bety dostaje od ręki bo Ja nigdy tego nie robiłam.
Zalezy w jakim labolatorium. Niektore daja wynik na drugi dzien tylko w formie papierowej inne np po zalogowaniu w necie jesli wspolpracuja z jakas strona, inne mozna poprosic o przeslanie wyniku na e- mail wtedy jest po paru godzinachHej dziewczyny... Powiedzcie mi czy wynik bety dostaje od ręki bo Ja nigdy tego nie robiłam.
nie dostałaś wiadomosci na priv? Sprawdzałam to podałamZalezy w jakim labolatorium. Niektore daja wynik na drugi dzien tylko w formie papierowej inne np po zalogowaniu w necie jesli wspolpracuja z jakas strona, inne mozna poprosic o przeslanie wyniku na e- mail wtedy jest po paru godzinach
No nic nie mamnie dostałaś wiadomosci na priv? Sprawdzałam to podałam
Zaloguje się by mieć olineZalezy w jakim labolatorium. Niektore daja wynik na drugi dzien tylko w formie papierowej inne np po zalogowaniu w necie jesli wspolpracuja z jakas strona, inne mozna poprosic o przeslanie wyniku na e- mail wtedy jest po paru godzinach
Wizyta dzisiaj o 14:20 , mam nadzieje że wszystko będzie ok bo mam jakieś dziwne przeczucia w ostatnich dniach.
Dostalam jednak na e- mail ale jak chce wejsc to mi sie pokazuje ze watek zostal usuniety przez administratora...nie dostałaś wiadomosci na priv? Sprawdzałam to podałam
Prześle ci link na privDostalam jednak na e- mail ale jak chce wejsc to mi sie pokazuje ze watek zostal usuniety przez administratora...