reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

Nie potwierdził, że koniec. Powiedział, że mogłam zajść w ciążę w późniejszym terminie i jest bardzo wczesna ciąża i dlatego to tak wygląda.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
W takim razie spokojnie ( wiem to ciężkie) poczekaj na jego telefon. Nie zamartwiaj sie jeszcze. Kiedy miałaś ostatnia miesiaczke?

reklama
Nie potwierdził, że koniec. Powiedział, że mogłam zajść w ciążę w późniejszym terminie i jest bardzo wczesna ciąża i dlatego to tak wygląda.

Wiem że łatwo się mówi ale postaraj się jak najmniej denerwować. Musisz się uzbroić w cierpliwość i zaczekać jeszcze tydzień!

Może nie wszystko stracone, może rzeczywiście przesunela Ci sie owulacja. A jak oceniasz sprzęt? W poprzedniej ciąży tez niby pecherzyk miałam mniejszy a ja wiedziałam kiedy doszło do zapłodnienia. Odczekalam dwa tygodnie i mój Julus juz skakał na ekranie. Trzymaj sie, czekanie najgorsze ale musi byc dobrze

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem że łatwo się mówi ale postaraj się jak najmniej denerwować. Musisz się uzbroić w cierpliwość i zaczekać jeszcze tydzień!
Jutro mam zadzwonić do niego wieczorem. I na czeartek rano chce zrobić USG. Najgorsze że on idzie na urlop.

Według okres koniec 5 a według USG 4 tydzień

Może faktycznie przesunela Ci się owulacja i do zapłodnienia doszło kilka dni później. Jeśli to faktycznie 4 tydzień to nic dziwnego że malutki pecherzyk. Musisz być silna i cierpliwa!!!!!!

reklama
Do góry