reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

A do tego Acardu to masz jakieś wskazanie, czy profilaktycznie?

Ze względu na moje poronienia (4 razy) powiedziała , że ACARD byłby wskazany , jakieś tam badania wskazują , że ACARD ma wpływ na krzepliwość krwi i utrzymanie ciąży. Powiem szczerze , że w właśnie z córą brałam ACARD a przy innych ciążach , które utraciłam acardu nie brałam

reklama
Dziewczynki jak często macie wizyty? Ja byłam w 5 tyg wczoraj w 7. moj gin idzie na urlop i zapisał mnie znów za 2,5 tyg do innego i znów do niego na prenatalne pod koniec sierpnia albo początek września. Tamten ma ustalić kiedy najlepiej.
Ja mam wizyty co miesiąc. Mój gin mówi że jeżeli ciąża nie zagrożona i nic się nie dzieje to raz w miesiącu kontrola starczy. Jeśli natomiast są plamienia lub wcześniej było poronienie to wtedy wizyty co 2 tyg.

Ja bralam sam kwas foliowy ale wczoraj skończyłam opakowanie i lekarka mowila zeby juz jakies witaminy lykac. Chciałam femibion, ale nie bylo w aptece wiec kupilam pregna plus (w sumie to z polecenia lekarza).

Ale ceny tych witamin przerażają

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No przerażają . Ja z Justyną brałam Activ mama i pamiętam , że 50 zeta kosztowało i starczało na niecały miesiąc, dodatkowo towar był tak popularny, że dzwoniłam po aptekach w Łodzi i rezerwowałam .

Witaminy to wiecie żeby w internecie w aptekach zamawiać z odbiorem osobistym gdzieś blisko, tak wychodzi najtaniej.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

W zeszłym tygodniu jadłam śliwki jak miałam problemy i pomogło. Ale stwierdziłam że nie mogę tyle ich jeść bo mi się żołądek przyzwyczaić. Ale chyba jutro kupię i zjem bo mi rozsadzi brzuch :szok:
Ja jeszcze co prawda nie mam az takich duzych problemow ale w pierwszej ciazy kupowalam activie do picia i mi pomagalo

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry