reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
Ja tez kiedyś biegałam przy drugiej ciąży bo nie było wyjścia - dziecko miało ponad roczek wiec nie było mowy o drzemce. Zasypialam wtedy na stojąco. Teraz jest troszkę lepiej [emoji4] od września jak dzieci pójdą do przedszkola będę mogła nieco pospać [emoji4]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

A i witam wszystkie nowe mamusie! Sporo juz nas jest. Myślę że 60 marcowek może być [emoji3] widzę ze 500 plus coś dało. Przyrost jest ha ha ha [emoji14] [emoji3] [emoji3] [emoji3]

Witam was dziewczyny. U mnie ciężka noc, brzuch mnie bardzo bolal i teraz dalej ciagnie. Chyba zrobię sobie dzis dzień leżenia i nicnierobienia :)-tylko nie wiem co córka na to :)

Powiedzcie mi, czy też macie takie zaparcia??
Ja w toalecie nie byłam już chyba 4 lub 5 dni. Czuję się jakbym w brzuchu miała balon. Na wagę nie wchodzę bo aż się boję co tam zobaczę :surprised:
Mi kiwi pomaga :-) jedna dziennie i od razu lepiej :-)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny [emoji16] ale naprodukowałyście [emoji16]
Ja odsypiałam [emoji6]
Dziś wizyta o 16.30 boję się co będzie.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A i witam wszystkie nowe mamusie! Sporo juz nas jest. Myślę że 60 marcowek może być [emoji3] widzę ze 500 plus coś dało. Przyrost jest ha ha ha [emoji14] [emoji3] [emoji3] [emoji3]

Podejrzewam że jak brzuszki będą widoczne to nie jedna z nas usłyszy złośliwy komentarz związany z 500+ na grupie wrzesniowych mamus takie historie dziewczyny opowiadają że aż przykro...
Najgorsze są stare baby. W kolejce nie przepuszcza bo się za 500+ puściła np. To niech czeka
Jakby to wstyd mieć upragnione dziecko w wieku 30 lat. No straszne. i nie każda przecież weźmie. Ja nie dostanę. A jak rodzina większa to już całkowity lincz patologii

Do góry