reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
Cześć Dziewczyny:) i ja chciałabym do Was dołączyć. Jestem w 6 tygodniu ciąży. Pierwszy test pozytywny wyszedl w 27 dc a beta w 29 dc 81.4. Pierwsza wizyta u lekarza już za mną. Na szczęście wszystko ok. Następna w 8 tygodniu więc mam nadzieję że usłyszę już serduszko. Z moich wyliczeń mój termin 22.03.2018:) Jest tu ktoś z Wroclawia?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć. Gratuluję. Jestem z okolic Wrocławia.

W ogóle nie podaję wit. D
Są u nas pyszne jabłka, mam nadzieje, ze dziś facet będzie, bo cała noc mam na nie smak.

Napisane na myPhone_CUBE_LTE w aplikacji Forum BabyBoom

I ma racje. Ja tez czulam sie pelna energii w ciąży pierwszej. Szalalam i latalam meza w domu nie bylo bo graty na zlomowisko wywozil, a tu klops plamienie. Dzwonie do męża, ze chyba konuec bo mam plamienia, wiecie co minelo z 10 minut a ja slyszalam tylko huk przyczepki jakza samochodem nie nadarzala:D:D ha ha smiac mi sie chce:D
Ale ja tak ostrożnie :p nie dźwigam ciężarów, pomalutku cały dzień sobie pakowałam. Wolałam wykorzystać tą energie, bo w zeszłym tygodniu tez mi się nic nie chcialo tak jak wam. A niestety w sobote wracamy do kraju, więc muszę się ze wszystkim wyrobić :D

Cześć Dziewczyny:) i ja chciałabym do Was dołączyć. Jestem w 6 tygodniu ciąży. Pierwszy test pozytywny wyszedl w 27 dc a beta w 29 dc 81.4. Pierwsza wizyta u lekarza już za mną. Na szczęście wszystko ok. Następna w 8 tygodniu więc mam nadzieję że usłyszę już serduszko. Z moich wyliczeń mój termin 22.03.2018:) Jest tu ktoś z Wroclawia?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi wyszedł dokladnie taki sam termin :D

Moj Skarbek ma już 1cm z usg termin 12 marzec a z miesiączki 16. Wszystko wygląda ok tętno malucha 158.
Zglosilam ginekologowi te moje bóle krzyża. Takie same jak przy poronieniu tamtym. Stwierdził po badaniu że one z obumarciem ciąży nie miały nic wspólnego, pomimo że zarodek nie żył macica dalej rosła i dlatego bolało. Więc taka moja uroda. Zaproponował fizjoterapie jak będzie bolało. Magnez i nospa. Jeszcze acard dostałam. No i,, pocieszyl,, że jak teraz boli to będzie tylko gorzej. Litości...

Przespałam pół dnia i ciężko was nadgonic ;-) u mnie też bajzel. Mieszkamy z moimi tesciami, ale to brudaski więc na pomoc nie ma co liczyć. U mnie źle narazie, dostałam plamienia a do ginatego dopiero na czwartek :-( do pracy nie poszłam bo mnie zaczął brzuch boleć.. mąż do pracy na noc poszedł a ja leżę i rycze co chwilę. Jak się ciąża nie utrzyma to ja nie wiem co będzie...tu już jedna mała wnuczka u szwagra jest i u nas tylko od lutego(slub) wpatrują dziecka. Męczy mnie to strasznie, chyba trzeba na czas starań(jakby się tfu tfu coś podzialo) stąd spadać bo oszaleje :-( oby do czwartku...
Zamiast lezec i ryczec to jedz na IP. Po co czekasz do czwartku?

Moj Skarbek ma już 1cm z usg termin 12 marzec a z miesiączki 16. Wszystko wygląda ok tętno malucha 158.
Zglosilam ginekologowi te moje bóle krzyża. Takie same jak przy poronieniu tamtym. Stwierdził po badaniu że one z obumarciem ciąży nie miały nic wspólnego, pomimo że zarodek nie żył macica dalej rosła i dlatego bolało. Więc taka moja uroda. Zaproponował fizjoterapie jak będzie bolało. Magnez i nospa. Jeszcze acard dostałam. No i,, pocieszyl,, że jak teraz boli to będzie tylko gorzej. Litości...
Przy porodzie na pewno:D

reklama
Do góry