reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

Kochane nie wiem na ile jestescie wierzace ale jest taka modlitwa znaleziona w Grobie Panskim. Jest obietnica Jezusa ze jesli ta modlitwe bedzie odmawiala kobieta w ciazy to urodzi zdrowe Dzieciatko. Ja w pierwszej ciazy ja odmowilam kilka razy i wierze ze dlatego Emilke uratowali dwa razy. Teraz jak sie dowiedzialam o ciazy to tez mowilam. Dzisiaj znow. Wierze ze wszystko bedzie dobrze. Jesli ktoras z Was by chciala Ja odmawiac to daje link.
Link do: MODLITWA DO PANA JEZUSA - ODNALEZIONA PRZY GROBIE PANA JESUSA

reklama
Kochane nie wiem na ile jestescie wierzace ale jest taka modlitwa znaleziona w Grobie Panskim. Jest obietnica Jezusa ze jesli ta modlitwe bedzie odmawiala kobieta w ciazy to urodzi zdrowe Dzieciatko. Ja w pierwszej ciazy ja odmowilam kilka razy i wierze ze dlatego Emilke uratowali dwa razy. Teraz jak sie dowiedzialam o ciazy to tez mowilam. Dzisiaj znow. Wierze ze wszystko bedzie dobrze. Jesli ktoras z Was by chciala Ja odmawiac to daje link.
Link do: MODLITWA DO PANA JEZUSA - ODNALEZIONA PRZY GROBIE PANA JESUSA
Dzieki:) ja też znam modlitwę, która działa cuda tylko jest też wymagająca ale jeśli chcesz zerknij sobie wpisz w Google nowenna pompejska:)

Odmawialam cala po narodzeniu Emilki w jej intencji :)
:) ja teraz odmawiam za zdrowie naszej Kruszyński w brzuszku a potem za szczęśliwy poród bez komplikacji będę odmawiala:) mnie mocno uspokaja ta modlitwa. Jest jeszcze odlitwa do św Rity moja siostra ja w ciazy odmawiala i po szczęśliwym rozwiązaniu dala na drugie imię córce Rita:) w pierwszej ciazy poronila więc dla niej to dziecko to jest olbrzymi dar:)

Dziewczyny czytam o wózkach. Może to za wcześnie. Ale patrze co proponują. Mi podoba się taki póki co
2017-07-19 13.31.05.png

Załączniki

• 2017-07-19 13.31.05.png
    2017-07-19 13.31.05.png
    297 KB · Wyświetleń: 725
Też oglądam. Na razie chcę retro. Wrzucę później, bo nie wiem jak to z tel zrobić chyba że jakoś ogarnę :)

Napisane na myPhone_CUBE_LTE w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja już tez tak wstępnie przeglądałam wózki i mam już swój typ .Napewno go kupię jak przyjdzie czas ;)

Załączniki

• IMG_1600.jpg
    IMG_1600.jpg
    221,3 KB · Wyświetleń: 88
Do góry