reklama
LizkaELIZKA
Moderatorka
Ponoc dziewczynki rodzą się mniejsze
Witam nowe marcowki.
Tu myslimy pozytywnie, żadna znas nie zazna smutku i tego musimy sie trzymać
Pozytywne myślenie przede wszystkim, wszystkie musimy byc dobrej myśli
Choc sama dzien dnia rozmyslam
Ja jak urodze w marcu bede miala 31 lat czas leci nie milosiernie
Ej no, bez geriatrii mi tutaj. Ja się młodo czuję . Mój kolega jak miał 31 lat to mówił, że mu się już popiół z dupy sypie (za przeproszeniem). Jeszcze inne powiedzenie miał,a le to już bardzo niecenzuralne to pisać nie będę.
LizkaELIZKA
Moderatorka
Pałaszowanie lodówki . Zdecydowanie. Ile przyjemności . Ja dzisiaj jadłam naleśnika z ostrymi pieczarkami i zagryzałam arbuzem.Ja bym tylko jadła. . Nie wiem co lepsze mdłości czy palaszowanie lodówki
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
G
goszczaca
Gość
Napisz mi na priv, to mezowi bede gadacEj no, bez geriatrii mi tutaj. Ja się młodo czuję . Mój kolega jak miał 31 lat to mówił, że mu się już popiół z dupy sypie (za przeproszeniem). Jeszcze inne powiedzenie miał,a le to już bardzo niecenzuralne to pisać nie będę.
Ja tez non stop glodna dzisiaj ogarnęłam kurczaka z rozna i 2.5 kg arbuza
Ja w poprzednich ciazach jadłam kiełbasę tłusta w środku nocy potem kladlam się do łóżka i mój mąż mówił ze śmierdze [emoji3] [emoji4] [emoji3]Ja w pierwszej ciąży to miałam przez 9 miesięcy niepohamowane obżarstwo teraz jestem chora więc na jedzenie nie mam aż takiej ochoty...chociaż śledzika to bym zjadła jak to mój mąż skwitował: zaczyna się...
LizkaELIZKA
Moderatorka
Ja nie wiem ile na plusie, może pójdę do mamy się zważyć .
Lido
Zaangażowana w BB
haha dobre...z tymi kilogramami to nie musi być tak źle...Jak na ilość jedzenia jaką przyjęłam przez 9 miesięcy to nie przytyłam aż tak dużo...14 kiloJa w poprzednich ciazach jadłam kiełbasę tłusta w środku nocy potem kladlam się do łóżka i mój mąż mówił ze śmierdze [emoji3] [emoji4] [emoji3]
Tak więc jedz bez wyrzutów sumienia...później się będziemy martwiły
reklama
Dziewczyna82
Fanka BB :)
Ja w październiku 35
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom