reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
Nie wiem czy zależne, ja też to brałam w ciąży z córką i urodziła się 2870/51cm

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
Ponoc dziewczynki rodzą się mniejsze:)
Witam nowe marcowki.
Tu myslimy pozytywnie, żadna znas nie zazna smutku i tego musimy sie trzymać:)
Pozytywne myślenie przede wszystkim, wszystkie musimy byc dobrej myśli;)
Choc sama dzien dnia rozmyslam:p
Ja jak urodze w marcu bede miala 31 lat:szok: czas leci nie milosiernie:szok::szok::szok:

Witam wszystkie nowe marcoweczki:) jakoś ostatnio nie miałam siły nic pisać tylko czytałam wasze posty. Co do wieku ja mam 25 lat i to pierwszy mój skarb:) we wtorek usa w 7+1, stresuje się juz:/

Ostatnio widzę że coraz więcej par się decyduje na trzecie. Ja kiedyś myślałam że na dwóch pozostanę ale z czasem zamarzyło mi się trzecie. Różnica wieku będzie duża bo 6 i 8 lat, ale teraz przynajmniej mamy już większe mieszkanie to się pomieścimy, a wcześniej tylko dwa nieduże pokoje.
Bo fajnie mieć dużą rodzinę :) ja szczerze mówiąc zatesknilam za pieluszkami, papkami[emoji14] , małymi kochanym stopkami, za spacerami z wózeczkiem, za kolysaniem... za wszystkim..moje dzieci mnie też namawiały bo jeszcze chcą rodzeństwo [emoji4] my za 3 lata tez zmienimy mieszkanie.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Bo fajnie mieć dużą rodzinę :) ja szczerze mówiąc zatesknilam za pieluszkami, papkami[emoji14] , małymi kochanym stopkami, za spacerami z wózeczkiem, za kolysaniem... za wszystkim..moje dzieci mnie też namawiały bo jeszcze chcą rodzeństwo [emoji4] my za 3 lata tez zmienimy mieszkanie.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to pewnie 3 nie bede miala bo juz PESEL nie ten. Ty jestes jeszcze młoda, a ja juz jak Matka Geriatryczna:)

Rano jak przeczytalam ze Falvit mama ma wit.A wyrzucilam go;) dzisiaj wzięłam Femibion1 i wiecie co, calkowicie inaczej sie czuję i nie mam mdłości:D

reklama
Ponoc dziewczynki rodzą się mniejsze:)
Witam nowe marcowki.
Tu myslimy pozytywnie, żadna znas nie zazna smutku i tego musimy sie trzymać:)
Pozytywne myślenie przede wszystkim, wszystkie musimy byc dobrej myśli;)
Choc sama dzien dnia rozmyslam:p
Ja jak urodze w marcu bede miala 31 lat:szok: czas leci nie milosiernie:szok::szok::szok:
Czasami zanim człowiek się zorientuje jakaś czarna myśl przeleci z tyłu głowy. Mój mąż mnie ustawia do pionu :) Pyta się dlaczego skupiam się na tej nieudanej ciąży zamiast na tej z której mam 5 letniego synka i była książkowa :) No i w sumie ma racje :)

A co do wieku... to do geriatrycznej mamy jeszcze Ci bardzo dużo będzie brakowało :) co Ja bym dała żeby mieć chociaż to 31 ;)

Do góry