Super, a czy w środku jest zarodek, czy tylko widać pecherzyk ?
reklama
mimi8334
Fanka BB :)
SuperDzidzia i jej serduszko maja sie dobrze ☺
poziomka_84
Lilip
Dziewdczyny mamy już parę serduszek i będą przybywać jeszcze w tempie expresowym, może zaczniemy już zakladać tabelkę. Proponuję podpiąć wątek tabelka (chyba lutówki tak mają) i tylko tam będzie ona modyfikowana poprzez edycję pliku. Co wy na to?
mimi8334
Tak już była wczoraj o tym mowa Mogę się tego podjąć jak będziecie chętne to wtedy podam co potrzebuje do tabelkiDziewdczyny mamy już parę serduszek i będą przybywać jeszcze w tempie expresowym, może zaczniemy już zakladać tabelkę. Proponuję podpiąć wątek tabelka (chyba lutówki tak mają) i tylko tam będzie ona modyfikowana poprzez edycję pliku. Co wy na to?
AnetaManiak
Gratulacje serduszka!!!Dziewdczyny mamy już parę serduszek i będą przybywać jeszcze w tempie expresowym, może zaczniemy już zakladać tabelkę. Proponuję podpiąć wątek tabelka (chyba lutówki tak mają) i tylko tam będzie ona modyfikowana poprzez edycję pliku. Co wy na to?
Chyba masz racje z tą tabelką. Do końca tego miesiąca to już raczej na 100% każda z nas tutaj zobaczy serduszko i zawsze można dopisać się do tabelki. Poprzednim razem jak byłam na grudniówkach to też zapisywałyśmy daty wizyt. I ta dziewczyna która pilnowała tabelki codziennie jak się wchodziła na forum to pisała która i o której godzinie ma wizyte danego dnia
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
reklama
Gratuluję Ale sie serducha normalnie posypałyI ja widziałam moje Maleństwo pierwszy raz!
Jest serduszko Termin mam na 2 marca ale bedzie cc prawdopodobnie 19 lutego o ile dotrwam