reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

@kruszynka22 żebyś nie została teraz sama z tymi wszystkimi myślami zapraszam Ciebie do wątku Starania po straconej ciąży są tam dziewczyny które pomogą Tobie przejść te najgorsze dni i pomogą Ci stanąć psychicznie na nogi!!![emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja powtorzylam betę w pon 143 a po 72godz 718 więc chyba ok. Wczoraj miałam ból krzyża i okropnie się wystraszylam bo ból podobny jak przed poronieniem tamtym. Ale dziś jest ok. Ogólnie to strasznie swiruje. Ciężko jest po stracie mieć dobre nastawienie

Kruszynko przytulam mocno. Wiem że teraz nie ma dobrych słów pocieszenia. Nie zapomnisz będzie boleć. Ale po czasie żałoby pragnienie dziecka staje się silniejsze niż strach, zobaczysz. Ja poronilam 3marca 3 lipca zobaczyłam dwie kreski.

reklama
Do góry