Tylko, że właśnie ja się czuje ostatnio jak bym nie była w ciazy i mój komfort psychiczny przez to spadaCoś ty możesz mieć ciążę bez objawów i traktuj to jak błogosławieństwo. Moja babcia do 6 miesiąca nie wiedziała że jest w ciąży! Takie czasy [emoji3]
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Brazowooka
Fanka BB :)
U mnie jedna kreska. Czekam na @ [emoji58]
U mnie jedna kreska. Czekam na @ [emoji58]
Ja tez przeżywam... może przez to że rodziłam drugie ponad 4 lata temu [emoji3]Objawów nie mam żadnych... Lekko boli podbrzusze i to wszystko. Piersi sie nawet nie zmienily :/ to moja 3 ciąża a przezywam jak pierwszą ( myslalam , ze z każdą kolejna jest łatwiej )
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Witamy w naszym gronieObjawów nie mam żadnych... Lekko boli podbrzusze i to wszystko. Piersi sie nawet nie zmienily :/ to moja 3 ciąża a przezywam jak pierwszą ( myslalam , ze z każdą kolejna jest łatwiej )
mi się wydaje, że za każdym razem jest gorzej. Jesteśmy w każdej kolejnej ciąży bardziej przewrażliwione i świadome zagrożeń. Przynajmniej ja tak mam. W piejwszej ciąży się cieszyłam i nie myślałam o niczym złym a teraz momentami na głowę dostaję jak coś zakłuje czy zaboli
NIe martw się. Mnie też podbrzusze w ogóle nie boli, ani samo ani przy naciskaniu. Jak sobie wyguglujesz dlaczego nie boli brzuch w ciaży, to znajdziesz same odpowiedzi, ze to dobrze, że właśnie pobolewanie jest niepokojące. Więc głowa do góry-wszystko jest na pewno okiDzień dobry :-) Ja od rana wcinam fasolkę po bretońsku [emoji12] Mnie tak dziwnie mdli, jakby chciało mi sie odbić a nie mogło. I żołądek często boli. Dziewczynki bolą Was brzuchy? Bo ja go od kilku dnia kompletnie nie czuję, nic nie boli, nie ciągnie, nie wiem czy powinnam się martwić
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Proszę pomodlcie się za moją kruszynke... Wstałam i zaczęłam lekko plamic... Na 10:45lekarz...nie przeżyje kolejnego poronienia...
Napisane na F3311 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko będzie dobrze, plamienie nie musi oznaczac nic złego. Daj koniecznie znać jak po wizycie!
A może będzie psikus i @ nie przyjdzie A jak przyjdzie na pewno za miesiąc się udaU mnie jedna kreska. Czekam na @ [emoji58]
mimi8334
Fanka BB :)
Tak naprawdę to strach i obawy zawsze są ,wszystko jedno w której ciąży się jest Teraz tyle się czyta ,ze tyle poronień ,ze człowiek sam się nakręca.Ja tez ciagle chodzę i sobie w głowie mówię ,żeby było wszystko dobrze ,żeby we wtorek biło serduszko.Potem zaś dojdą nowe obawy i nowy strach .Niestety takie uroki ciąży
G
goszczaca
Gość
@kruszynka22 i jak? Odezwij sie
Taka jest prawda, również myślałam, że trzecia ciąża to już będzie pełna radość bez stresu i głupich schizów. A mam wrażenie, że panikuje bardziej niz we wczesniejszy obydwu razem wziętych
reklama
braneta
Staranka o dzidzię:)
A ja piję dużo a malo sikam. To dobrze czy nie?