reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2015

Ana Tymek fajne Imię podoba mi się
Karola no i znów chłopak J gratulacje wypoczywaj

Ja się już dzisiaj żegnam dobranoc

O Gynalginie poszukam czegoś wiarygodnego

reklama
Ale chlopakami obrodzilo :) super! Gratulacje :)

ja predko sie nie dowiem, ale az mnie zaczelo to ciekawic czy moja dzidzia sie wylamie :)

Narobilyscie mi ochoty na grzybki marynowane mmmm

Metronidazol należy do kategorii B -badania na zwierzętach nie wykazały ryzyka lub badania na zwierzętach wykazały ryzyko, ale nie zostało ono potwierdzone w badaniach na kobietach
co do drugiej substancji czynnej nie mam info poszukam dalej.

Wiadomo, że to lekarz prowadzi nasze ciąże a nie my BabyBoomki wydaje mi się, że infekcja gorsza dla dzidzi

Ostatnia edycja:
Witam dziewuszki!
Piszecie i piszecie...:tak:
Przede wszystkim gratuluję udanych wizyt i poznania płci maleństwa.
Widzę, że się jednak chłopcy ujawniają, ale oni to się mają czym pochwalić, bo "dziewczynkom" może coś niecoś urosnąć :-D
Ja mam jutro wizytę, ciekawe jak tam dzidzia urosła i czy się potwierdzi dziewczynka :-)
Piękne sesje ślubne, z przyjemnością się na to patrzy a nam teraz tego potrzeba a nie różnych "sensacji" z tv.
Ja mam od wczoraj zmartwienie bo moja córcia dostała gorączki, pierwszy raz w życiu. Do tej pory nawet kataru nie miała. Jutro chyba muszę się wybrać do lekarza żeby potwierdzić czy to "trzydniówka" bo tak mi się wydaje, skoro innych objawów brak a po podaniu leku na obniżenie gorączki bryka jak zwykle.
Tak że jutro intensywny dzień, najpierw praca, a potem wizyta u pediatry i u gina.
I znowu Was nie nadrobię....;-)
Pozdrawiam

no to napisałam swoje zdanie w dziale zamkniętym..uff!!!!

Agamaja trzymam kciuki za wizytę!!!

nie zapominać mi proszę ,że jeszcze ja nie znam płci...i obstawiam córę....i po cichu się modlę o nią.....bo co ja będę krzyczeć...Bizon do domuu!!!

wiecie co...mój mąż z natury spokojny człowiek powiedział,że idzie przepisać syna do innej szkoły!!!ale musiał się wkurzyć!!dobrze,że nie zapłaciłam haraczu w szkole

Żgutek AMEN!!!mi gin poweidział,żeby się nie bać aż tak bardzo tych leków(bo ja z tych panikar jestem)..bo gorsze od leków są infekcje..właśnie!!!taka to sytuacja!!!

Ostatnia edycja:
Hej Mamusie:-)
...ciągle jestem nie na bieżąco ale cóż nie dam rady wszystkiego nadrobić:-/ Pracuje jak na razie dużo, oczywiście więcej spoczynkow;-) sobie robie ale mimo wszystko większość dnia w pracy:-/ ... w miare dobrze jak na razie się czuje wiec nie ma co kombinować z chorobowym bo później pewno będzie konieczne.. do końca 7m-ca na pewno nie dam rady..
Fajnie ze juz tyle z Was zna płeć swojej Dzidzi:-) Zdrówka, dobrych wyników i jak najlepszego samopoczucia w dalszym ciągu życzę!
Ja pewno dowiem się za 2 tygodnie dopiero, to będzie początek 17tc bo ostatnio jakoś zapomniałam spytać...tyle innych pytań miałam ze o dziwo o tym zapomniałam..oby było zdrowe..
Imienia tez jeszcze nie wybraliśmy ale na to myślę że jeszcze mamy czas;-)
Zmykam wysuszyć włosy i spanie bo raniutko znów budzik będzie mnie denerwował;-)
Spokojnej nocki!

reklama
Do góry