reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Hej bylam u poloznej to koncowka 7 tyg :-) malenstwo mierzy 1,54 cm I wszystko jest w jak najlepszym porzadku :-) wrzuce fotki pozniej. Data to 11.03 jednak :-) bylam na badaniu krwi ale bolalo...tak bardzo mnie nigdy nie bolalo

reklama
Kradz to moj 7 tydzień :) mam nadzieje że to właśnie kwestia szczęścia a nie jakieś problemy bo długo leczyłam się na hormony dlatego tak na to patrzę ;) za tydzień mam nadzieję usłyszeć serduszko i wtedy będę spokojna. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty :)

U mnie mdłości zaczęły się od 6 tygodnia, do tego czasu nic mi nie było. Mam ciągoty do porcelany tylko rano, potem już przez cały dzień nie. Także najprawdopodobniej Ciebie po prostu te "przyjemności" ominą. Tylko się cieszyć, że gładko przejdziesz przez te pierwsze tygodnie i oby tak do końca :-)

Ana, no to mamy identycznie - i terminy zbliżone i takie same objawy ciążowe. Ale może za tydzień lub dwa będziemy pisać co innego. Co prawda wiek i waga się nie zgadzają, ale można z tym żyć, ha, ha, ha.
Matko, czy wy wszystkie takie szczuplaki jesteście???

Dziękuje Wam dziewczyny za te słowa...i trzymanie za nas kciukow;) ten krwiaczek jest malutki...jestem w 8 tyg i ten krwiaczek jest dużo mniejszy od główki naszego maluszka...także jestem dobrej myśli...:-D
Ja tez jakiś większych mdłości nie mam...czasem mam gdy jestem troche głodna :-D
Podobno na mdłości dobre migdały

W poprzedniej ciąży migdały były zbawienne na zgagę, przynajmniej dla mnie :-).

Rurka, dzięki Ci wielkie. Ja ważę 65kg i czuję się jak grubasek przy was ;-)

Ostatnia edycja:
KasikP, trzymaj się, wiem jak się czujesz! Co do wagi to ja podobnie, mam 165 i 59kg także będziemy się toczyły razem :szok:

Aha, i rurka &&& za wizytę ;-)

toczyły???????? hahhahahaha dziewczyny to co ja mam powiedzieć???????????????????????

ojjj tam.... 164cm.... 80kg żywego cielska!!!!!!!!!!!! +5 z ostatniej ciąży....

Moją pierwszą ciążę zaczynałam z 61kg.... dzień przed porodem 95!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (a zaszłam od razu po tym jak schudłam 15kg i nie utrwaliłam... jojo plus obżarstwo...:eek:..... 2 tyg po porodzie już 78 było... miałam nadczynność tarczycy z leków - w ciąży niedoczynność od 7 miesiąca)

I co jest jeszcze jakiś grubasek?? przyznawać się coby mi smutno nie było!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry