reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
@Kylyyy1408 a zamierzasz testować testami owu w nowym cyklu? Ja testowałam dwa miesiące i dwa miesiące pokazywało pik w 17 dniu cyklu.. mam straszny dylemat czy teraz odpuścić te testy czy jednak robić..

Polecacie jakieś testy owu? Dotychczas kupowałam na Allegro takie zielone i faktycznie pokazywały dobrze..

@Kylyyy1408 a zamierzasz testować testami owu w nowym cyklu? Ja testowałam dwa miesiące i dwa miesiące pokazywało pik w 17 dniu cyklu.. mam straszny dylemat czy teraz odpuścić te testy czy jednak robić..

Polecacie jakieś testy owu? Dotychczas kupowałam na Allegro takie zielone i faktycznie pokazywały dobrze..
Tak zamierzam testować, jednak chyba wybiorę te droższe z domowego labolatorium. Bo doczytałam dopiero ostatnio, ze te co kupowałam w rossmanie facelle maja czułość 10 a te z domowego labolatorium 30, wiec wydaje mi się, ze w przypadku owulacji lepsza ta wyższa czułość niż ta niższa bo może ten pik przekłamanym ?
Zamierzamy tez spróbować w nowym cyklu staram regularnie co 2 dni. Pani ginekolog od mojej koleżanki wlasnie tak jej poleciła ( bo miała nie regularne cykle) i kumpela zaszła już w 2 cyklu „takich starań” a wcześniej pół roku nic. Jednak najpierw chce i tak zbadać od czego te bole jajnika czy taki dziwny cykl czy ( odpukac) coś się dzieje :(
Podsumowując postawie chyba na to domowe labolatorium : a te z Allegro jaka maja czułość ?

Tak zamierzam testować, jednak chyba wybiorę te droższe z domowego labolatorium. Bo doczytałam dopiero ostatnio, ze te co kupowałam w rossmanie facelle maja czułość 10 a te z domowego labolatorium 30, wiec wydaje mi się, ze w przypadku owulacji lepsza ta wyższa czułość niż ta niższa bo może ten pik przekłamanym ?
Zamierzamy tez spróbować w nowym cyklu staram regularnie co 2 dni. Pani ginekolog od mojej koleżanki wlasnie tak jej poleciła ( bo miała nie regularne cykle) i kumpela zaszła już w 2 cyklu „takich starań” a wcześniej pół roku nic. Jednak najpierw chce i tak zbadać od czego te bole jajnika czy taki dziwny cykl czy ( odpukac) coś się dzieje :(
Podsumowując postawie chyba na to domowe labolatorium : a te z Allegro jaka maja czułość ?
To te https://allegro.pl/oferta/testy-owulacyjne-20miu-ml-25szt-premium-7623998528

Kurcze sama nie wiem.. ja im bliżej PIK to testowałam dwa razy dziennie, a te rossmanowe i nawet domowe labo to wychodzą drogo jakby testować 2x dziennie..

Ja od tego cyklu chce jeszcze brać olej z wiesiołka do owu.. niby dobrze działa na śluz. Ale to nie zaszkodzi, a może pomoże 😅 i ze współżyciem tak samo chce zrobić, ze co dwa dni. Zobaczymy :) ❤️

reklama
Zmieniłam zdanie. Chyba jednak warto zainwestować w te domowe labo. licząc, ze zacznę robić w 11/12 dniu cyklu jak powinnam to wyjdzie porównywalna cena, a jest czulszy. Teraz dwa cykle miałam tamte, to spróbuje dla odmiany coś innego.