Moonstone
Moderator
Ale jak będzie to początek grudnia to mogę z wami być na listopadowych? bo was lubięDobra dobra. Ja wpadnę na koniec imprezy albo w grudniu w sensie na początku. Xad
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale jak będzie to początek grudnia to mogę z wami być na listopadowych? bo was lubięDobra dobra. Ja wpadnę na koniec imprezy albo w grudniu w sensie na początku. Xad
możesz, bo urodzisz wcześniej czworaczki przez ccAle jak będzie to początek grudnia to mogę z wami być na listopadowych? bo was lubię
Ja wiem, ze mam 3 braci no ale bez przesady XDmożesz, bo urodzisz wcześniej czworaczki przez cc
Ja poproszę w swoje urodziny 13.11 haha a co tamWszystkie będą w ciąży i urodzą w listopadzie
puściłam czarodzieja dla @Ladycarooo jak była 6dpo i widzisz. Dzisiaj ja jestem 6dpo to puszczam sobieRzucajcie te czary dziewczyny co bym staremu na jego 30 urodziny teścik z dwiema krechami wręczyła
No ja mam nadzieje ze mnie zazu zgarnie bo testuje przede mnąTy z Zazuu przyjdziesz