Moonstone
Moderator
Zobacz w lutowych kreskach XDtak, tak Ty pierwsza...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz w lutowych kreskach XDtak, tak Ty pierwsza...
Trzymam mocno ❤❤❤Hejo!
Mamy marzec. Miałam nadzieję otworzyć go pięknym pozytywem, ale niestety póki co nie mogę.
To mój test z wczoraj:
Zobacz załącznik 1374464
niestety dziś kreska nie jest ciemniejsza. o 8:30 mam betę. Trzymajcie kciuki
jak Ty stąd uciekniesz na listopadowe, to co ja zrobię? Zabierz mnie ze sobą pliiiiiissass Rozpaliłaś me serce dziś Trzymam kciukasy i czekam na betę
zabierzemy Ciebie w kupie raźniej
luty się nie liczy, mamy marzec! Na pierwszej stronie jest lista z kolejkąZobacz w lutowych kreskach XD
coś tu się tłoczno robi... Ale jesteś przede mną to Ci wybaczamEj a ja? A ja? Weźcie mnie ze sobą
Dobra dobra. Ja wpadnę na koniec imprezy albo w grudniu w sensie na początku. Xadluty się nie liczy, mamy marzec! Na pierwszej stronie jest lista z kolejką
Ja pozwalamNo weźcie... Ja tez chce w marcu ! Mam urodziny wiec mogę?
czekaj grzecznie na swoją kolej w marcu, jak będziemy wszystkie zaciążone, to będziesz miała takie namaszczenie, że od razu czworaczki będą!Dobra dobra. Ja wpadnę na koniec imprezy albo w grudniu w sensie na początku. Xad
Ty z Zazuu przyjdzieszNo weźcie... Ja tez chce w marcu ! Mam urodziny wiec mogę?