reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Ka tez

Chyba w poniedziałek zrobię pierwszy jak będzie negatyw zrobię jeszcze w czwartek. A Ty?
właśnie nie wiem.. najchętniej teraz bym zrobiła, ale wiem ze może być za wcześnie. Chociaż w pierwszej ciąży zrobiłam test w nowym miesiącu przed miesiączka i wyszły dwie grube kreski. Ale tez nie pamietam co i jak dokładniej bo to było 6 lat temu 🙈

reklama
właśnie nie wiem.. najchętniej teraz bym zrobiła, ale wiem ze może być za wcześnie. Chociaż w pierwszej ciąży zrobiłam test w nowym miesiącu przed miesiączka i wyszły dwie grube kreski. Ale tez nie pamietam co i jak dokładniej bo to było 6 lat temu 🙈
Ja też się zastanawiam jak to było, w pierwszej ciąży miałam wysyp mega na twarzy i dużo śluzu. A w drugiej na pewno robiłam betę przed terminem @ i była pozytywna. Muszę zobaczyć w którym dc to było. Mam w domu 10 latke i 7 latke

A dzisiaj przyszły mu dwa testy clearblue ale z nimi poczekam

Zatestuj dzis i zrob mi prezent !

Dzisiaj Twoje urodziny?

Wszystkiego dobrego, życzyłabym dużo wina ale nie wiem jak Ty z tą metą stoisz :D

Happy Birthday Reaction GIF

chodzę do lekarza co miesiąc, wyniki krwi , rentgeny tez są ok. Nie szukam tylko, takie rzuciły mi się w oczy. Moja siostra która dowiedziała się o ciąży w 3 miesiącu tez paliła i imprezowała a także miała zaniki smaków danych rzeczy. Dlatego zastanawiałam się czy brak smaku papierosów czy coli mogą świadczyć o objawach ciąży. Tak jak wspomniałam kilkakrotnie się kochałam w lutym z moim.
Wiec tez nie jest powiedziane ze 4 dni po doszukuje się objawów.
czekaj, bo czegoś tu nie kumam... Owulacja wg kalendarzyka 27.02, za 9 dni okres, czyli 13.03... Wiesz o tym, że to od owulacji zależy kiedy dojdzie do zapłodnienia i nie ważne czy będziesz się ze swoim kochać kilka razy w miesiącu, bo ważne są dni w jej okolicy. Więc przyjmując, że Twój kalendarzyk jest super hiper precyzyjny i trafił w owu w 100% to jesteś 5dpo i to jest za wcześnie na test

chodzę do lekarza co miesiąc, wyniki krwi , rentgeny tez są ok. Nie szukam tylko, takie rzuciły mi się w oczy. Moja siostra która dowiedziała się o ciąży w 3 miesiącu tez paliła i imprezowała a także miała zaniki smaków danych rzeczy. Dlatego zastanawiałam się czy brak smaku papierosów czy coli mogą świadczyć o objawach ciąży. Tak jak wspomniałam kilkakrotnie się kochałam w lutym z moim.
Wiec tez nie jest powiedziane ze 4 dni po doszukuje się objawów.
Co z tego ze kochałaś się ze swoim kilkakrotnie w lutym? Możesz się z nim kochać nawet 20 razy i nie zajść. Wiesz zeby zajsc w ciaze jest potrzebna owulacja. Także jeśli np. miałaś owulacje przykładowo 27.02. to stosunki w okolicach tej daty są ważniejsze niż stosunki np. 14-16 lutego. 😏

reklama