reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Ka tez

Chyba w poniedziałek zrobię pierwszy jak będzie negatyw zrobię jeszcze w czwartek. A Ty?
właśnie nie wiem.. najchętniej teraz bym zrobiła, ale wiem ze może być za wcześnie. Chociaż w pierwszej ciąży zrobiłam test w nowym miesiącu przed miesiączka i wyszły dwie grube kreski. Ale tez nie pamietam co i jak dokładniej bo to było 6 lat temu 🙈

reklama
właśnie nie wiem.. najchętniej teraz bym zrobiła, ale wiem ze może być za wcześnie. Chociaż w pierwszej ciąży zrobiłam test w nowym miesiącu przed miesiączka i wyszły dwie grube kreski. Ale tez nie pamietam co i jak dokładniej bo to było 6 lat temu 🙈
Ja też się zastanawiam jak to było, w pierwszej ciąży miałam wysyp mega na twarzy i dużo śluzu. A w drugiej na pewno robiłam betę przed terminem @ i była pozytywna. Muszę zobaczyć w którym dc to było. Mam w domu 10 latke i 7 latke

A dzisiaj przyszły mu dwa testy clearblue ale z nimi poczekam

Zatestuj dzis i zrob mi prezent !

Dzisiaj Twoje urodziny?

Wszystkiego dobrego, życzyłabym dużo wina ale nie wiem jak Ty z tą metą stoisz :D

Happy Birthday Reaction GIF

chodzę do lekarza co miesiąc, wyniki krwi , rentgeny tez są ok. Nie szukam tylko, takie rzuciły mi się w oczy. Moja siostra która dowiedziała się o ciąży w 3 miesiącu tez paliła i imprezowała a także miała zaniki smaków danych rzeczy. Dlatego zastanawiałam się czy brak smaku papierosów czy coli mogą świadczyć o objawach ciąży. Tak jak wspomniałam kilkakrotnie się kochałam w lutym z moim.
Wiec tez nie jest powiedziane ze 4 dni po doszukuje się objawów.
czekaj, bo czegoś tu nie kumam... Owulacja wg kalendarzyka 27.02, za 9 dni okres, czyli 13.03... Wiesz o tym, że to od owulacji zależy kiedy dojdzie do zapłodnienia i nie ważne czy będziesz się ze swoim kochać kilka razy w miesiącu, bo ważne są dni w jej okolicy. Więc przyjmując, że Twój kalendarzyk jest super hiper precyzyjny i trafił w owu w 100% to jesteś 5dpo i to jest za wcześnie na test

chodzę do lekarza co miesiąc, wyniki krwi , rentgeny tez są ok. Nie szukam tylko, takie rzuciły mi się w oczy. Moja siostra która dowiedziała się o ciąży w 3 miesiącu tez paliła i imprezowała a także miała zaniki smaków danych rzeczy. Dlatego zastanawiałam się czy brak smaku papierosów czy coli mogą świadczyć o objawach ciąży. Tak jak wspomniałam kilkakrotnie się kochałam w lutym z moim.
Wiec tez nie jest powiedziane ze 4 dni po doszukuje się objawów.
Co z tego ze kochałaś się ze swoim kilkakrotnie w lutym? Możesz się z nim kochać nawet 20 razy i nie zajść. Wiesz zeby zajsc w ciaze jest potrzebna owulacja. Także jeśli np. miałaś owulacje przykładowo 27.02. to stosunki w okolicach tej daty są ważniejsze niż stosunki np. 14-16 lutego. 😏

reklama