pluto_nova
Moderator
Wy się tak nie nakręcajcie, bo jak jutro wyjdzie biel, to mi się załamiecie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja mam jakoś dobre przeczucia co do Ciebieporanny mocz oddany, a z południowego robić nie będę Najgorsze jest to, że jestem nastawiona na biel... Ehh...
Wy się tak nie nakręcajcie, bo jak jutro wyjdzie biel, to mi się załamiecie
Też tak się czułam chwilę po owulce Miałam wszelkie objawy świadczące o ciąży. Tutaj dużo dziewczyn jest takich niecierpliwych Tak baaardzo czekamyWitajcie. Jestem mamą dwóch córek, staramy się o 3 dziecko. Drugi cykl. Termin @ 13.03 ale testować chce już dzisiaj dzisiaj 5dpo. Mam zamiar testować 9.03.
Od dwóch dni pobolewa mnie podburze a moja buzia wygląda jak strasznie. Z pierwsza córka miałam strasznie wysypana buzie. Jestem strasznie niecierpliwa żeby już zrobić test Wam życzę abyście szybko zobaczyły dwie kreski na teście.
Testowałaś już ?Też tak się czułam chwilę po owulce Miałam wszelkie objawy świadczące o ciąży. Tutaj dużo dziewczyn jest takich niecierpliwych Tak baaardzo czekamy
i tez po owulacji mi wysypało twarz szczególnie przy ustach i na policzkach - wypryski takie jak przed @Hejo dawno mnie tutaj nie było. Zacznę od początku ostatnie współżycia były : 6 lutego ale dostałam miesiączki od 15 do 18 lutego, 19 lutego był stosunek, 26 lutego 2x, i 27 także (w tym dniu pokazywało mi ze niby owulacja). Na dzień dzisiejszy nic w sumie nie wskazuje na ciąże, dwa objawy jakie zaobserwowałam to, ze miewam biegunki i jak mogłam litrami pic cole bo mi smakowała tam na dzień dzisiejszy nie czuje jej smaku, inne smaki czuje - wykluczyłaś covida. Czekam na okres ma się pojawić za 9dni wtedy zrobię test. Nie bolą mnie piersi, brzuch bolał po owulacji ale przestało, dlatego są dziwne te objawy bo zawsze po owulacji aż do miesiączki mnie piersi bolały teraz cisza z ich strony.
Mi też wysypało na twarzy. Do @ zostalo mi 9 dni.i tez po owulacji mi wysypało twarz szczególnie przy ustach i na policzkach - wypryski takie jak przed @