reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Ja miałam nie kupować, ale kupiłam. Tutaj jak już przyszedł PIK to nie ma watpliwości, chcoiaz wczoraj miałaś nosa, ze peak. Pewnie w nocy pyknelo. Dziś w nocy mój o 4 mnie budzi mówiąc ze trzeba działać 😂😂😂 ale miałam zgon, wczoraj było bez, dzisiaj działamy jak młoda pójdzie na drzemkę :D i pewnie wieczorem i jutro :D niech się uda, niech się ida.

A co do testów, kupuj z Allegro, tam kupiłam za 9 zł za paczkę.
Właśnie wzięłam z Allegro, dwie paczki, może w poniedziałek będą :)

reklama
Teraz jestem na takie etapie ze nie wiem czy brać olej dalej.. bo można tylko do owu😅 czekam ciagle na ten prawdziwy PIK na teści, ale tez wmawiam sobie ze był wczoraj.. i na razie zmniejszylam dawkę wiesiołka, ale jak mam brać to odrazu w głowie znak zapytania..
Tego jest tyle, ze człowiek naprawdę nie wie już co robić 🤦‍♀️🤷‍♀️

Kiedy będzie wątek kwietniowy? Bo wstępnie bym się zapisała na początek kwietnia, 11dpo wychodzi 31.03 także może coś wyjdzie. Jak myślicie pchać się jeszcze na marzec czy już na kwiecień? 🤣 Bo w sumie 11dpo powinno cos wyjsc i nie wyjść 😅

Kiedy będzie wątek kwietniowy? Bo wstępnie bym się zapisała na początek kwietnia, 11dpo wychodzi 31.03 także może coś wyjdzie. Jak myślicie pchać się jeszcze na marzec czy już na kwiecień? 🤣 Bo w sumie 11dpo powinno cos wyjsc i nie wyjść 😅
Ja bym pewnie próbowała w marcu jeszcze, jeśli bym miała pewność ze owu była 11 dni temu. ☺️

miałam monitoring i wychodzi ze 11dpo wypada 31.03, więc przekonałaś mnie, najwyżej zapisze się później na kwiecień. PISZCIE MNIE NA 31.03 😁 dodam że mialam 2 owulacje z jednego jajnika, oby cos wyszlo 🙈
Ja pisze tylko ze swojego punktu widzenia, zwykle nie wytrzymuje do terminu miesiączki i testuje szybciej 😅 jak nie wyjdzie to powtórz w terminie, chociaż czekam na twoje dwie krechy!

reklama