reklama
diana2323
Zaciekawiona BB
Hej laski.
Jutro wypada mi okres Jutro testuję.
Pierwszy test zrobiłam za wcześnie bo zaledwie 9 dni po owulacji. 2 dni temu robiłam z ciekawości (31dc na 34) i wyszła druga blada kreska jaśniutka Boli mnie brzuch jak na okres. Stresuję się okropnie
Pierwszy test zrobiłam za wcześnie bo zaledwie 9 dni po owulacji. 2 dni temu robiłam z ciekawości (31dc na 34) i wyszła druga blada kreska jaśniutka Boli mnie brzuch jak na okres. Stresuję się okropnie
Skoro wyszła blada kreska trzymam kciuki żeby jutro była mocna krecha !Hej laski.
Es.jot
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki!!!Hej laski.
A ja od wczoraj plamie... znowu. Jakąś porażka totalna . Okres pewnie dopiero w środę więc w tym cyklu rekord i plamienie już na 5dni przed @. W tym cyklu muszę iść na monitoring zobaczyć co się u mnie popsuło. Ehh.
Es.jot
Fanka BB :)
U mnie dziś 20 dc i ból jajników...U mnie dziś 21dc. Lekkie uklucia po lewej stronie. Ból pleców
Hmm a może lecieć na betę?Hej laski
U mnie chyba nic z tego Test płytkowy czułość 25 nie pokazał nic Niewiem czemu strumieniowy czułość 10 pokazał cieniutką kreskę... Okresu nadal nie ma
reklama
diana2323
Zaciekawiona BB
Jutro pojadę dla pewnościU mnie dziś 20 dc i ból jajników...
Hmm a może lecieć na betę?
A powiem Wam że miałam takie przeczucie że dosłownie zastanawiałam się już jak powiemy rodzinie No chyba że jeszcze nic straconego
Podziel się: