Może jest jeszcze wcześnie i tylko 10 coś wykrywa. Kiedy robiłaś ?Hej laski
U mnie chyba nic z tego Test płytkowy czułość 25 nie pokazał nic Niewiem czemu strumieniowy czułość 10 pokazał cieniutką kreskę... Okresu nadal nie ma
reklama
Es.jot
Fanka BB :)
Który to Twój dzień cyklu? Ooo pewnie, nie trać nadziei i sobie wyobrażajJutro pojadę dla pewności
A powiem Wam że miałam takie przeczucie że dosłownie zastanawiałam się już jak powiemy rodzinie No chyba że jeszcze nic straconego
diana2323
Zaciekawiona BB
Test robiłam dzisiaj rano. Dzisiaj jest termin spodziewanej miesiączki (34 dniowy cykl).Może jest jeszcze wcześnie i tylko 10 coś wykrywa. Kiedy robiłaś ?
Owulacja potwierdzona monitoringiem między 4-7 marca. 8 marca już nie było pęcherzyka więc owulacja się odbyła.
Minęło ponad 2 tygodnie
diana2323
Zaciekawiona BB
34 dzień cyklu. DziękujęKtóry to Twój dzień cyklu? Ooo pewnie, nie trać nadziei i sobie wyobrażaj
Smaily
Cykl przed tym udanym, miałam plamienia ponad tydzień przed @, kupiłam Ovarin, bo podobno mio inozytol reguluje hormony, a po poronieniu wiadomo że mogą być ich wahania. Może warto spróbować też ziół? Np Niepokalanka? Dobrze wpływają takie rzeczy na równowagę estrogenowo-progesteronowa. Na pewno nie zaszkodziA ja od wczoraj plamie... znowu. Jakąś porażka totalna . Okres pewnie dopiero w środę więc w tym cyklu rekord i plamienie już na 5dni przed @. W tym cyklu muszę iść na monitoring zobaczyć co się u mnie popsuło. Ehh.
Kropka29
Moderator
Hej laski
U mnie chyba nic z tego Test płytkowy czułość 25 nie pokazał nic Niewiem czemu strumieniowy czułość 10 pokazał cieniutką kreskę... Okresu nadal nie ma
Test o czułości 10 jest czulszy niż 25, stąd na nim mogła pojawić kreska a na tym o czułości 25 nie. Leć na betę i będziesz mieć 100% pewność
DoMa29
Podpinam sięA co wiecie na temat sluzu? Po dniu kiedy szyjka była otwarta i było staranko. Sluz zrobił się automatycznie biały mleczny i dość dużo.
Dziś 22dc swędzenie biustu.
A co wiecie na temat sluzu? Po dniu kiedy szyjka była otwarta i było staranko. Sluz zrobił się automatycznie biały mleczny i dość dużo.
Dziś 22dc swędzenie biustu.
Ja mam taki zawsze po owu od dwóch cykli.
reklama
coca
A ja od wczoraj plamie... znowu. Jakąś porażka totalna . Okres pewnie dopiero w środę więc w tym cyklu rekord i plamienie już na 5dni przed @. W tym cyklu muszę iść na monitoring zobaczyć co się u mnie popsuło. Ehh.
Progesteron badalas? U mnie plamienia już od owu [emoji85]
Podziel się: