diana2323
Zaciekawiona BB
Cichutko to prawda Ja jeszcze czekam z testowaniem do weekendu. Bo w sumie za wcześnie chciałam to robićHej, jak tam dziewczyny? Jakaś podejrzana cisza zapadła tutaj
a u was??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cichutko to prawda Ja jeszcze czekam z testowaniem do weekendu. Bo w sumie za wcześnie chciałam to robićHej, jak tam dziewczyny? Jakaś podejrzana cisza zapadła tutaj
Ja 11dc, obserwuje narazie i testuje, ten z dzisiajCichutko to prawda Ja jeszcze czekam z testowaniem do weekendu. Bo w sumie za wcześnie chciałam to robić
a u was??
Zapowiada się dobrzeJa 11dc, obserwuje narazie i testuje, ten z dzisiaj Zobacz załącznik 1249425
Ja dopiero 5 dzien cyklu wiec zadnych podejrzeń nie mam tylko ten sluz rozciągliwy mnie zastanawia trochę a tak to samopoczucie dobre duzo pracy dzis mialam do tego te obostrzenia mam 2 uczniow na zdalnym masakra jakas w wariatkowie wyladuje....Hej, jak tam dziewczyny? Jakaś podejrzana cisza zapadła tutaj
Ja też w przyszłą niedzielę testuję. I strasznie mi się ciągnie czas. Więc ciężko będzie wytrzymać . Ale na szczęście mam tylko dwa testy więc muszę oszczędzaćHalo halo ja testuje w następną niedzielę! Niech szybciej czas mija!!!
Ja jestem 2 dni po okresie wiec dziwnie ze juz taki sluz mam ale bralam tyle lat pigulki anty ze chyba nic mnie juz nie zdziwi....Ja też już mam rozciągliwy i przejrzysty , więc podejrzanie
Ja testuje 28 mam baaaaardoz dużo pracy więc w ogóle nie mam czasu o tym myśleć ale no jednak wieczorami przypomina mi się! Nie mam testu, nie kupię aż do 25 haha bo na pewno będzie mnie korcić żeby zrobić wczesniej i potem wieeeeelkie rozczarowanieJa też w przyszłą niedzielę testuję. I strasznie mi się ciągnie czas. Więc ciężko będzie wytrzymać . Ale na szczęście mam tylko dwa testy więc muszę oszczędzać
Haha ja mam testować w sob, tez specjalnie nie kupiłam testu żeby nie kusiłoJa testuje 28 mam baaaaardoz dużo pracy więc w ogóle nie mam czasu o tym myśleć ale no jednak wieczorami przypomina mi się! Nie mam testu, nie kupię aż do 25 haha bo na pewno będzie mnie korcić żeby zrobić wczesniej i potem wieeeeelkie rozczarowanie