Ja jutro idę na progesteron będzie 7/8 dpo jesli była owulka - właśnie sprawdzić czy była. Jak tylko zacznę plamic to też pójdę to od razu będę miała komplet dla lekarza. Jakoś mam przeczucie że się nie udało. Jak będę miała jakiekolwiek objawy to zatestuję w poniedziałek to będzie 11/12dc. @ ma być wtorek/środę.
reklama
Es.jot
Fanka BB :)
Haha ciekawe czy będę taka mądra za tydzień i przypadkiem nie wskoczę wcześniej do apteki hahahHaha ja mam testować w sob, tez specjalnie nie kupiłam testu żeby nie kusiło
Blondynka w sieci
Ja chyba nawet nie zdążę zrobić testu, miesiączka lada moment ...Haha ciekawe czy będę taka mądra za tydzień i przypadkiem nie wskoczę wcześniej do apteki hahah
DoMa29
Co się dzieje?Ja chyba nawet nie zdążę zrobić testu, miesiączka lada moment ...
Blondynka w sieci
A już czuje dzisiaj, że pojawiły się wszystkie objawy okresowe u mnieCo się dzieje?
DoMa29
Jak to wiele dziewczyn pisze, z własnego doświadczenia, póki @ nie zawita nie powinno się tracić nadziei. Trzymaj się kochana, jesteśmy w tym razemA już czuje dzisiaj, że pojawiły się wszystkie objawy okresowe u mnie
diana2323
Zaciekawiona BB
Kochana to jeszcze niczego nie przekreślaA już czuje dzisiaj, że pojawiły się wszystkie objawy okresowe u mnie
Es.jot
Jak sobie przypomnę jak jescze rok temu robiłam testy jak szalona, Jezu jakie ja miałam parcie na dziecko to dzisiaj myślę aż że byłam niepoważna. Ale no jak kobieta pragnąca mieć dziecko może o tym nie myśleć i z ciekawości nie robić testów hahaJa chyba nawet nie zdążę zrobić testu, miesiączka lada moment ...
reklama
Es.jot
Oooo super, trzymam kciuki kochana!!!Hej Dołączam do Was 3 dni temu wyszła bladziutka druga kreska, więc jutro w dzień spodziewanej miesiączki testuję jeszcze raz. Trzymajcie kciuki, to ciąża po poronieniu.. <3
Podziel się: