reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

reklama
martwi mnie to bo bo testy negatywne

Poziom bety w moczu jest słabszy niż we krwi, później się tam pojawia, a czułość testow jest jaka jest, poza tym mocz może być zbyt rozcieńczony. Nie ma się czym martwić, jakby nie było to beta z krwi jest bardziej wiarygodnym badaniem niż domowy test siusiany [emoji6]

Ostatnia edycja:
Gratuluję!!!🥳 Ja właśnie zaczęłam pić ziółka, czekam na efekty 😬 Czy mogę zadać Ci niedyskretne pytanie? Jak często współżyliście? dokładnie cały cykl? I czy wiedziałaś dokładnie kiedy masz owulację i tego dnia również był seks? Generalnie co miesiąc zmieniam taktykę i już nie wiem jak 🙈🙈 może podwiesze się na suficie i będę oczekiwać na zapylenie🙈🤣😂 przepraszam, mam dzikie poczucie humoru🙈
Zaczynaliśmy zaraz po skończeniu miesiączki czyli jakiś 6 dc i co dwa dni owulację miałam prawdopodobnie 13 dc i wtedy to codziennie działaliśmy w 12,13,14 dc a później tak wyszło że już nic do końca.

Dziewczyny ale mam dziś niemoc😭w dodatku śniło mi się ze krwawiłam jak z wodospadu dosłownie i to takim glutem (sorki za szczegóły)😱😱 Coś czuje ze mi już na psychikę siada. U mnie dziś 10 dpo według apki lub 7dpo bo znów bóle brzucha i jajnika były później.mam wrażenie ze moje PMS jest wielkości Himalajów i siedzę właśnie nad talerzem frytek🤪Doszukuje się już objawów, ja głupia co nie pomaga. Byle do poniedziałku 🥶🥶

reklama
Dziękuję za odpowiedź, nie wiem czy mój mąż będzie chciał abym męczyła go 3 dni pod rząd 🙈🤷🏻‍♀️😂
Haha ja zapytałam swojego męża czy możemy spróbować 3 dni pod rząd ale oboje się śmiejemy z tego, że będziemy musieli się napracować żeby coś z tego wyszło hahha. Co dwa dni to jescze jest okej ale maraton 3 dni po rząd to jest WYCZYN 😁😁

Do góry