reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

No po anty to wszystko możliwe. Mógł Ci się owu przesunąć, jak nie miałaś monitoringu to na spokojnie.
No bralam bardzo długo i tak sie cieszylam ze wogole pierwszy okres normalny sie pojawił bo czytalam ze do pol roku moze nie byc....no ale nie ukrywam ze liczylam ze moze sie uda juz w tym msc, zeby chociaż ten okres przyszedł wogole.....poczekam do ndz i powtórze test....jesli 🐵nie pojawi sie

reklama
Dziewczyny ale mam dziś niemoc😭w dodatku śniło mi się ze krwawiłam jak z wodospadu dosłownie i to takim glutem (sorki za szczegóły)😱😱 Coś czuje ze mi już na psychikę siada. U mnie dziś 10 dpo według apki lub 7dpo bo znów bóle brzucha i jajnika były później.mam wrażenie ze moje PMS jest wielkości Himalajów i siedzę właśnie nad talerzem frytek🤪Doszukuje się już objawów, ja głupia co nie pomaga. Byle do poniedziałku 🥶🥶
Mi się też różne rzeczy snią. Trzeba przetrwać.

A ja chyba nie miałam owu w tym cyklu. Mój najmocniejszy test owu nie był pozytywny :( a dzis już mam bladziocha. Nic to czekam na @ i liczymy na kolejny cykl. Ale tak coś czułam, i wciąż jestem przeziębiona :(.

Załączniki

• Screenshot_20210311-133908_Femometer.jpg
    Screenshot_20210311-133908_Femometer.jpg
    166,8 KB · Wyświetleń: 116
A ja chyba nie miałam owu w tym cyklu. Mój najmocniejszy test owu nie był pozytywny :( a dzis już mam bladziocha. Nic to czekam na @ i liczymy na kolejny cykl. Ale tak coś czułam, i wciąż jestem przeziębiona :(.
A ten ze screena nie jest pozytywny? Wg mnie jest i apka też Ci tak pokazuje 🧐

Mnie tez to wyglada na pozytyw, moze nie jakis ciemny ale ta kontrolna kreska tez jest slaba wiec moze po prostu tak typ testu. No ale porownujac obie kreski do siebie to sa prawie takie same.

A ten ze screena nie jest pozytywny? Wg mnie jest i apka też Ci tak pokazuje 🧐
Apka tak ale instrukcja wyraźnie mówi że kreska kontrolna ma być tak ciemna jak testowa lub ciemniejsza a była jednak trochę jaśniejsza. A zrobiłam wczoraj chyba z 5 testów bo miałam nadzieję że zaraz będzie peak i to była najciemniejsza zlapana przeze mnie kreska.

reklama
Apka tak ale instrukcja wyraźnie mówi że kreska kontrolna ma być tak ciemna jak testowa lub ciemniejsza a była jednak trochę jaśniejsza. A zrobiłam wczoraj chyba z 5 testów bo miałam nadzieję że zaraz będzie peak i to była najciemniejsza zlapana przeze mnie kreska.
Ok, na zdjęciu wyglądają na równie ciemne :) Możesz mieć bardzo krotko utrzymujący się peak, możesz mieć bardziej rozrzedzony mocz, jest wiele opcji i nie ma co się teraz podłamywać tylko działać ;)

Do góry