reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

Mnie tez to wyglada na pozytyw, moze nie jakis ciemny ale ta kontrolna kreska tez jest slaba wiec moze po prostu tak typ testu. No ale porownujac obie kreski do siebie to sa prawie takie same.
Dla porównania poprzedni cykl, tu był ewidentnie pozytywny. Nic to pożyjemy zobaczymy.

Załączniki

• Screenshot_20210311-150246_Femometer.jpg
    Screenshot_20210311-150246_Femometer.jpg
    170,8 KB · Wyświetleń: 109
reklama
Ok, na zdjęciu wyglądają na równie ciemne :) Możesz mieć bardzo krotko utrzymujący się peak, możesz mieć bardziej rozrzedzony mocz, jest wiele opcji i nie ma co się teraz podłamywać tylko działać ;)
Dzięki, ostatnio się już "napalilam" wie chyba wolę się nie nastawiac. Działamy cały czas. Home Office jest super 🙈😂

Apka tak ale instrukcja wyraźnie mówi że kreska kontrolna ma być tak ciemna jak testowa lub ciemniejsza a była jednak trochę jaśniejsza. A zrobiłam wczoraj chyba z 5 testów bo miałam nadzieję że zaraz będzie peak i to była najciemniejsza zlapana przeze mnie kreska.

Być może wyrzut był wystarczający do pęknięcia pęcherzyka [emoji6] może po prostu minelas się z największym stężeniem [emoji3526]

A to ciekawe bo próbowaliśmy 13 lutego i 15 i 16 lutego i nie udało się.. Hmm mam 26 dniowe cykle.. jedna wielka zagadka z tą owulacja... 😓
Zdecydowanie lepiej zaczynać przed albo mieć system i pilnować co 2-3dni sex od razu po @. Wtedy tak czy siak powinno się trafić. Ofc to tylko teoria bo jak jest to wszystkie wiemy ;D

reklama
No właśnie czasami się dziwię jak dziewczyny piszą, że się starają ale czekają aż owu się potwierdzi [emoji848]
Według Mojego gina jak ktoś się stara to co 2 dni powinno się współżyć, a nie czekać bo można po prostu przegapić owulacje[emoji2368][emoji2368][emoji2368]poza tym plemniki im dłużej przebywają w mosznie tym gorzej bo się po prostu starzeją. Tym parą którym się udaje po jednorazowym sexie w okolicach dni płodnych zajść w ciążę naprawdę towarzyszy szczęście i to duże. To znaczy, że tacy faceci mają SuperPlemniki[emoji16][emoji16][emoji16]co niestety jest rzadkością. U Nas np lekarz po roku czasu nie zachodzenia pytał się jak często współżyjemy bo to jest bardzo istotne.
Zdecydowanie lepiej zaczynać przed albo mieć system i pilnować co 2-3dni sex od razu po @. Wtedy tak czy siak powinno się trafić. Ofc to tylko teoria bo jak jest to wszystkie wiemy ;D

Do góry