Agugu123
Fanka BB :)
moj 26 z 26również trzymam kciuki żeby nie przyszła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moj 26 z 26również trzymam kciuki żeby nie przyszła
Ja zrobiłam w 28dc cykle 26-27 i zobaczymy jaki będzie wynikCzy jest sens robic bete jutro jak nie przyjdzie@?
Czy jest sens robic bete jutro jak nie przyjdzie@?
Nie masz jeszcze wyniku? W Diagnostyce w Krakowie jak się robi przed 9 to często po 13tej już wskakujeJa zrobiłam w 28dc cykle 26-27 i zobaczymy jaki będzie wynik
masz juz wynik?Ja zrobiłam w 28dc cykle 26-27 i zobaczymy jaki będzie wynik
dzis powinna przyjść @Beta napewno będzie bardziej jednoznaczna niż test, zależy ile dpo [emoji6]
dzis powinna przyjść @
Robię, ale dopiero 1 cykl z testamiNo mi spadła wiec czekam Anna okres , bo dalej nie przeszedł , pewnie jutro bo spada zawsze na 2 dni przed , ja temperatura się nie sugeruje , zawsze robię testy owulacyjne , teraz tylko z ciekawości chciałam zmierzyć przed sama @ i widzę ze wczoraj miałam 36,9 dzisiaj 36,7 a testy owulacyjne robisz?