Agugu123
Fanka BB :)
14 o ile owu sie nie przesunelaA ile dpo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
14 o ile owu sie nie przesunelaA ile dpo?
ale dzis zrobiłam test owu i wyszła blada druga kreskaA ile dpo?
ale dzis zrobiłam test owu i wyszła blada druga kreska
14 o ile owu sie nie przesunela
test wychodzi negatywny a @ brak i nie wiem czy odczekać parę dni czy jutro akurat ide na badania krwi i czy poprostu nie poprosić o beteJeśli jesteś 14dpo to spokojnie można robić test lub betę, wedle uznania [emoji3526]
test wychodzi negatywny a @ brak i nie wiem czy odczekać parę dni czy jutro akurat ide na badania krwi i czy poprostu nie poprosić o bete
Cześć dziewczyny! W końcu wróciłam. Dzisiaj 4dc cyklu, w przyszłym miesiącu testowanko. Dzisiaj robiłam wyniki. Co myślicie? Mam 24 lata?
stwierdzone jako tako, że w szpitalu badania itp to nie. Ale przez pecherzyki mam wysokie prawdopodobieństwo PCOS. Jestem po jednej stracie w której w ciąże udało się zajść uważam, że bardzo szybko dlatego chciałam zrobić badania. Wiec nie wiem czy mam się martwić czy jest ok i wyluzowaćMasz PCOS? Pytam, bo masz wysoki stosunek LH do FSH i wysokie AMH. Nie musi to oznaczać PCOS ale może, jeśli masz stwierdzone to tłumaczy wyniki, jeśli nie, to warto to skonsultować z ginekologiem.
stwierdzone jako tako, że w szpitalu badania itp to nie. Ale przez pecherzyki mam wysokie prawdopodobieństwo PCOS. Jestem po jednej stracie w której w ciąże udało się zajść uważam, że bardzo szybko dlatego chciałam zrobić badania. Wiec nie wiem czy mam się martwić czy jest ok i wyluzować