reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

reklama
Cześć dziewczyny! W końcu wróciłam. Dzisiaj 4dc cyklu, w przyszłym miesiącu testowanko. Dzisiaj robiłam wyniki. Co myślicie? Mam 24 lata?

Załączniki

• IMG_3803.jpg
    IMG_3803.jpg
    46,9 KB · Wyświetleń: 166
test wychodzi negatywny a @ brak i nie wiem czy odczekać parę dni czy jutro akurat ide na badania krwi i czy poprostu nie poprosić o bete

Jak uważasz. Jeśli się niepokoisz a na pewno jesteś 14dpo to zrób betę dla świetego spokoju. Być może owu była przesunięta lub może nawet cykl bezowulacyjny, wtedy ciężej przewidzieć kiedy termin @ tak naprawdę będzie. Takie rzeczy się zdarzają [emoji6]

Cześć dziewczyny! W końcu wróciłam. Dzisiaj 4dc cyklu, w przyszłym miesiącu testowanko. Dzisiaj robiłam wyniki. Co myślicie? Mam 24 lata?

Masz PCOS? Pytam, bo masz wysoki stosunek LH do FSH i wysokie AMH. Nie musi to oznaczać PCOS ale może, jeśli masz stwierdzone to tłumaczy wyniki, jeśli nie, to warto to skonsultować z ginekologiem.

Ostatnia edycja:
Masz PCOS? Pytam, bo masz wysoki stosunek LH do FSH i wysokie AMH. Nie musi to oznaczać PCOS ale może, jeśli masz stwierdzone to tłumaczy wyniki, jeśli nie, to warto to skonsultować z ginekologiem.
stwierdzone jako tako, że w szpitalu badania itp to nie. Ale przez pecherzyki mam wysokie prawdopodobieństwo PCOS. Jestem po jednej stracie w której w ciąże udało się zajść uważam, że bardzo szybko dlatego chciałam zrobić badania. Wiec nie wiem czy mam się martwić czy jest ok i wyluzować

reklama
stwierdzone jako tako, że w szpitalu badania itp to nie. Ale przez pecherzyki mam wysokie prawdopodobieństwo PCOS. Jestem po jednej stracie w której w ciąże udało się zajść uważam, że bardzo szybko dlatego chciałam zrobić badania. Wiec nie wiem czy mam się martwić czy jest ok i wyluzować

Jeśli obraz na usg tez potwierdza PCOS to teraz pytanie czy miewasz owulacje, regularne cykle, bo to ponoć przy PCOS częste przypadłości. Ja bym się skonsultowała z ginem jeśli miałoby Ci to zaburzać cykle.

Do góry