reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

reklama
Ty mi też dajesz nadzieję że to nie są moje zwidy🙂 nie załamuj się test może wyjść później najważniejsze że nie ma jeszcze okresu więc nie wszystko stracone 🤗🙂
Okresu nie mam , utrzymuje się tez temperatura poczekam i dam znać oczywiście , ja taki test kiedyś miałam o ile nie odczytałas po czasie to myśle ze można ci gratulować 💕

Poki nie ma okresu to zawsze mozna miec nadzieje. Ja bylam w ciazy tylko raz i mi w dzien okresu wyszla wyrazna, gruba kreska ale moja przyjaciolka pozytywny i to taki ledwo ledwo widoczny miala dopiero killa dni po. Po tygodniu sie kreska wyrazniejsza pokazala.
Tak wiec spokojnie, jest jeszcze szansa. 🙂

U mnie już raczej nadzieja odeszła, miałam temp 39,9 dzisiaj już 36,7 spadła wiec nadchodzi @ zawsze przed mi spadała .
Ja co prawda zaczęłam dopiero przygodę z temperaturą, ale też mi spadła dzień przed @ 0,4 stopnia a w dzień @ już o kolejne 0,5 stopnia, więc wiedziałam co się święci.

Dzień dobry dziewczyny😊Ja się już pogubiłam w tych wątkach. Fajnie ze nas odblokowali😊Testującym dziś życzę upragnionych kresek i za wszystkie trzymam z całego serca kciuki. Oby każda z nas spełniła swoje marzenie😊
I spóźnione życzenia na dzień Kobiet 💐💐💐

reklama
Do góry