Kwiatuszek1224
Zaciekawiona BB
Bardzo bym chciała żeby w końcu się udało staramy się od sierpnia nie miałam pojęcia że to takie trudne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Okresu nie mam , utrzymuje się tez temperatura poczekam i dam znać oczywiście , ja taki test kiedyś miałam o ile nie odczytałas po czasie to myśle ze można ci gratulowaćTy mi też dajesz nadzieję że to nie są moje zwidy nie załamuj się test może wyjść później najważniejsze że nie ma jeszcze okresu więc nie wszystko stracone
Jeszcze powtórz jutro , oj coś u mnie bardziej nadchodzą objawy okresu , znajomy ból brzuchaStaram się jeszcze nie nastawiać zobaczymy jaki wyjdzie jutro test i czy @ nie nadejdzie
No coś tam przebija. Do powtórzenia na pewnoJa powinnam mieć dzisiaj @ ale na razie nie ma objawów poza bólem piersi wczoraj robiłam test i wydaje mi się że wyszła bardzo bardzo blada kreska
U mnie już raczej nadzieja odeszła, miałam temp 39,9 dzisiaj już 36,7 spadła wiec nadchodzi @ zawsze przed mi spadała .No coś tam przebija. Do powtórzenia na pewno
Ja co prawda zaczęłam dopiero przygodę z temperaturą, ale też mi spadła dzień przed @ 0,4 stopnia a w dzień @ już o kolejne 0,5 stopnia, więc wiedziałam co się święci.U mnie już raczej nadzieja odeszła, miałam temp 39,9 dzisiaj już 36,7 spadła wiec nadchodzi @ zawsze przed mi spadała .