reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

Ja testuje jutro. Właśnie wróciłam z Rossmann, Pink test w gotowości. Nie czuje się wogole jak przed okresem. I nie czuje się w ciąży 🙂
Piersi wogole nie bolą (A zawsze z tym był dramat przed 🙉). Nie czuje bólu podbrzusza, trochę mnie jajniki pobolewaja. Ze względu na komplikacje zoladkowe spółkowalismy z mężem tylko w 8,9 i 14dc. Owulacja teoretycznie w aplikacji miała być 16 dc. Może jakiś zolnierzyk przeżył te 2 dni 🙂

reklama
Dziewczyny co ja tu widzę🤩🤩istne szaleństwo. Wszystkim z całego serca gratuluje upragnionych kresek😊. U mnie natomiast dziś 4-5dpo.To moj pierwszy cykl z testami owu dlatego pewności nie mam. Jeszcze tyleee dni czekania🤞. Z cyklu na cykl coraz bardziej robię się niecierpliwa 🥶A to tez nie pomaga. W kościach czuje ze cykl stracony, mało było zbliżeń w okresie owulacji. Niech mi ktoś wyłączy głowę 🙈🙈
@Lunka85 wszystkiego co najlepsze w dniu urodzin🎂🎉🎉🎉Upragnionych kresek, dużo miłości i zdrówka na każdy dzień. 💐💐

Serce mi jeszcze mocno wali, właśnie pojawiły się wyniki bety. Nadal nie mogę uwierzyć że się udało [emoji3059][emoji3059][emoji3059] Taka kreseczka przy takiej becie [emoji173]
SmartSelect_20210304-153527_Chrome.jpeg
20210304_140421.jpeg

Dziewczyny! Nie mogę w to uwierzyć!
Wrocilam z pracy wcześniej , rozłożyło mnie przeziębienie, chciałam wziąć silniejsze leki, ale stwierdziłam, że na wszelki wypadek zrobie test. Jestem w 28dc , 3 dni przed okresem . Test zrobiony teraz 11dpo a tam druga blada kreska . Jestem w szoku. Oczywiście jeszcze się nie cieszę, bo w październiku mialam biochemiczna 😘 ale w końcu druga kreska 🥰

Załączniki

• 20210304_154144.jpg
    20210304_154144.jpg
    763,2 KB · Wyświetleń: 189
reklama
Do góry