reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

reklama
Trzeba włączyć pozytywne myślenie [emoji3059][emoji3059][emoji3059] jeszcze mocniej trzymam kciuki [emoji173] też myślałam że ten cykl będzie nieudany bo organizm dawał te same sygnały co przy każdym poprzednim cyklu przed [emoji204] gdzie [emoji204] przychodziła. Mam nadzieję że to nie błąd testu....
najlepiej bete zrobic ;)

Ja właśnie odebrałam progesteron 0,18 I jest w normie dla fazy przed owu. Prolaktyna też o dziwo w normie bo 10,7. Tak więc chyba sama sobie skręcam problemy. Ciekawe tylko od czego te plamienia. Progesteron 2dni przed @ wynosił lekko ponad 3. Ktoś się na tym zna?

Glukoza na czczo 5mmol norma od 3,5 do 5,5
TSH mam 1,15 norma od 0,27 do 4,2. Morfologia wszystko w normie.

Ostatnia edycja:
Ja tam liczę, że nie przyjdzie do Ciebie @ [emoji16][emoji16][emoji16]
I cały czas liczę, że pokażesz Nam tutaj na dniach [emoji977] [emoji4][emoji4][emoji4][emoji6]

haha ja tez kiedys meza namówiłam to od razu @ przyszla 🤣 Ale na ból brzucha to jeszcze nie probowalam, moze sprobuje haha! 🤣
Może jednak objawy zwiastujace i przyniesiesz nam dobrą nowine?

I
I oby nie przychodziła 😁 trzymam kciuki
Dziękuję dziewczyny, jeszcze małpa nie przyszła 🙈😅
Ja właśnie odebrałam progesteron 0,18 I jest w normie dla fazy przed owu. Prolaktyna też o dziwo w normie bo 10,7. Tak więc chyba sama sobie skręcam problemy. Ciekawe tylko od czego te plamienia. Progesteron 2dni przed @ wynosił lekko ponad 3. Ktoś się na tym zna?

Glukoza na czczo 5mmol norma od 3,5 do 5,5
TSH mam 1,15 norma od 0,27 do 4,2. Morfologia wszystko w normie.
Progesteron zawsze spada na okres, po owu rośnie i znowu spada na @, tak to działa, jak coś pokręciłam dziewczyny to poprawcie mnie 😅🙈

Gratuluję kreseczek, juz się trochę pogubiłam kto i co 😅 zaraz muszę uzupełnić tabelkę

Już zrobiona, czekam na wyniki [emoji16] wracając z badania kupiłam test innej firmy i zrobiłam, z kolejnego moczu i też widać kreskę, nawet wyraźniej [emoji85] Mam nadzieję że wzrok mi nie szwankuje [emoji173]
czekam na wyniki i trzymam mocno kciuki✊✊ a przypomnij który cykl starań?

reklama
Do góry