reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

reklama
Trzeba włączyć pozytywne myślenie [emoji3059][emoji3059][emoji3059] jeszcze mocniej trzymam kciuki [emoji173] też myślałam że ten cykl będzie nieudany bo organizm dawał te same sygnały co przy każdym poprzednim cyklu przed [emoji204] gdzie [emoji204] przychodziła. Mam nadzieję że to nie błąd testu....
najlepiej bete zrobic ;)

Ja właśnie odebrałam progesteron 0,18 I jest w normie dla fazy przed owu. Prolaktyna też o dziwo w normie bo 10,7. Tak więc chyba sama sobie skręcam problemy. Ciekawe tylko od czego te plamienia. Progesteron 2dni przed @ wynosił lekko ponad 3. Ktoś się na tym zna?

Glukoza na czczo 5mmol norma od 3,5 do 5,5
TSH mam 1,15 norma od 0,27 do 4,2. Morfologia wszystko w normie.

Ostatnia edycja:
Ja tam liczę, że nie przyjdzie do Ciebie @ [emoji16][emoji16][emoji16]
I cały czas liczę, że pokażesz Nam tutaj na dniach [emoji977] [emoji4][emoji4][emoji4][emoji6]

haha ja tez kiedys meza namówiłam to od razu @ przyszla 🤣 Ale na ból brzucha to jeszcze nie probowalam, moze sprobuje haha! 🤣
Może jednak objawy zwiastujace i przyniesiesz nam dobrą nowine?

I
I oby nie przychodziła 😁 trzymam kciuki
Dziękuję dziewczyny, jeszcze małpa nie przyszła 🙈😅
Ja właśnie odebrałam progesteron 0,18 I jest w normie dla fazy przed owu. Prolaktyna też o dziwo w normie bo 10,7. Tak więc chyba sama sobie skręcam problemy. Ciekawe tylko od czego te plamienia. Progesteron 2dni przed @ wynosił lekko ponad 3. Ktoś się na tym zna?

Glukoza na czczo 5mmol norma od 3,5 do 5,5
TSH mam 1,15 norma od 0,27 do 4,2. Morfologia wszystko w normie.
Progesteron zawsze spada na okres, po owu rośnie i znowu spada na @, tak to działa, jak coś pokręciłam dziewczyny to poprawcie mnie 😅🙈

Gratuluję kreseczek, juz się trochę pogubiłam kto i co 😅 zaraz muszę uzupełnić tabelkę

Już zrobiona, czekam na wyniki [emoji16] wracając z badania kupiłam test innej firmy i zrobiłam, z kolejnego moczu i też widać kreskę, nawet wyraźniej [emoji85] Mam nadzieję że wzrok mi nie szwankuje [emoji173]
czekam na wyniki i trzymam mocno kciuki✊✊ a przypomnij który cykl starań?

reklama
Do góry