reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

Dzień dobry dziewczyny! Ten cykl był dla mnie zwariwoany, dowiedziałam się i nadżerce plus pcos, 4dpo zapalenie ucha na przeciwbolowych i antbiotyku i dziś wizyta kontrolna z powodu złego posiwu z uchu... Postanowiłam zastestowac bo to zależy jakie antybiotyk dostanę i prawie spadłam z krzesła...
Haha super!!!

reklama
Ja tez czekam na 2 po stracie wiec rozumiem Cie doskonale. Ale w koncu musi byc dobrze! Trzymam za Was mocno kciuki!
Dziękuję bardzo ❤️ trzymam kciuki za wasze 2 kreseczki, bo ja już miałam odpuszczać... Właśnie dotarło do mnie ze termin gdy wszystko będzie dobrze mam w dni śmierci mojej Babci, która odeszła w zeszłym roku.. A ja wtedy odpuściłam starania(zamieszkałam z Nią ) i trzymałam za rękę przez dwa tygodnie jak od Nas odchodziła ❤️😍

I
Z chęcią jak tylko nauczę się jak to zrobić 😉 z wieloma z was się zaprzyjaźniłam i chciałabym utrzymać ten kontakt 😉 nie było mnie parę godzin a tu 30 stron do nadrobienia nic znaczących wiadomości 🤦‍♀️ co do mnie to jeszcze wredota nie przyszła 🤷‍♀️
I oby nie przychodziła 😁 trzymam kciuki

Dziewczyny bardzo dziękuję za wszystkie życzenia. Bardzo się cieszę i szczerze nie jestem teraz w stanie myśleć o czymś innym 😃
Widziałam, że było więcej dzisiaj pozytywnych testów, Gratulacje! Życzę żeby wszystko się udało i żeby ciąże byly nudne do samego końca ☺️
Z całego serca życzę wszystkim innym testującym żeby ten miesiąc się okazał szczęśliwy i żebyście zobaczyły upragnione dwie kreski 😍

Wow ale super wiadomości. Gratuluje dziewczyny😍😁
A ja nie wiem co się dzieje ze mną.. Brzuch mnie pobolewa od 24.lutego..dziś 22dc a mnie tak napierdziela jak w 1 dniu @..a ona ma przyjsc we wtorek dopiero.. Nie wiem co myśleć.. I latam co chwilę sprawdzać 🙄🙄😔

reklama
Kobietki kochane na wstępie gratuluję wszystkim tym, którym dzisiejszy dzień przyniósł tak wspaniałe wieści!! :D A całej reszcie (i sobie ;)) życzę cierpliwości, wytrwałości i.... jak najszybciej dwóch kreseczek!
Kochane, przeczytałam wszystkie posty, jeden po drugim, od samego rana... Do rzeczy. Rano zrobiłam dwa testy, tej samej firmy, ale z jednym coś jest chyba nie tak... Bardzo proszę o interpretację testów. Wg moich wyliczeń jestem jakiś tydzień po spodziewanej miesiączce, ale dodam że cykle mam baaardzo nieregularne. Pisząc "tydzień" mam na myśli to, że zeszły cykl trwał 27 dni, więc po przeliczeniu, gdyby ten miał trwać również 27dno to @ powinnam dostać właśnie tydzień temu. Coś o mnie- o dziecko staramy się... o matko, 6 lat już będzie. Przygód było co nie miara. Leczę się w klinice. Przyznaję się bez bicia, miałam teraz pół roku przerwy. Musiałam odpocząć i psychicznie od tego i finansowo. Jeśli w tym miesiącu się nie udało, to gdy dostanę okres... mam nadzieję że w tym miesiącu- to idziemy na długo wyczekiwaną inseminację. Tak więc jestem pełna optymizmu, bo wiem, ba, jestem pewna że w końcu będzie mi dane zostać mamą :)
A teraz moje dzisiejsze poranne testy...
IMG_20210304_064259.jpg

Do góry