reklama
HeraUnique
Fanka BB :)
Och kochana Ty już sama zaczęłaś ja tylko stwierdziłam faktOj następna widzę zaczyna..
Trochę słabo
Te co testują 2po muszą jeszcze trochę poczekać na wynikiMiłego dnia dziewczyny
dziewczyny testujące jak wyniki ??
Smerfetka94
Twoim zdaniem pewnie zaczęłam samym tym że tutaj jestem.Och kochana Ty już sama zaczęłaś ja tylko stwierdziłam fakt
Mam do tego prawo. Mogę dzielić się swoimi objawami, mogę zadawać pytania i mogę się nakręcać nawet niepotrzebnie.. Ale nie wiem po co to komentować.
Miłego dnia
HeraUnique
Czy ja Ci bronię tu być? Ja nawet za Tobą tęskniłam za tymi wszystkimi Twoim mądrościami za tym, że rzucasz się na każdego kto napisze coś, co Ci nie pasujeTwoim zdaniem pewnie zaczęłam samym tym że tutaj jestem.
Mam do tego prawo. Mogę dzielić się swoimi objawami, mogę zadawać pytania i mogę się nakręcać nawet niepotrzebnie.. Ale nie wiem po co to komentować.
Miłego dnia
Smerfetka94
O, to chyba o innej osobie w takim razie Mówisz.Czy ja Ci bronię tu być? Ja nawet za Tobą tęskniłam za tymi wszystkimi Twoim mądrościami za tym, że rzucasz się na każdego kto napisze coś, co Ci nie pasuje
Pozdrawiam i miłej lekturki w takim razie
Lubię poczytać komentarze, wtedy nie myślę sama o sobie codziennie wchodzę na forum i adrenalina jest, czy będą 2kreski u dziewczyn z danego dniaTe co testują 2po muszą jeszcze trochę poczekać na wyniki
Edit: Z danego dnia z 1strony nie 2dpo
Załóż błagam ten wątek i idźcie sobie tam, bo do cholery jasnej to nie jest normalnie testować 2dpo!Aaa i jeśli komuś to przeszkadza to oczywiście mogę założyć wątek "która zrobi najwięcej testów od owulacji"
HeraUnique
Rozejrzyj się czasami trochę dalej niż czubek własnego nosa może wtedy wyciągniesz jakieś wnioski, które sprawią, że przestaniesz prowokować dramy powodzenia Ci życzęO, to chyba o innej osobie w takim razie Mówisz.
Pozdrawiam i miłej lekturki w takim razie
reklama
Smerfetka94
A kto testuje?Załóż błagam ten wątek i idźcie sobie tam, bo do cholery jasnej to nie jest normalnie testować 2dpo!
Nie widzisz że śmiałyśmy się z dziewczynami?
Troszkę dystansu bo wszystkim tu się przyda
Podziel się: