reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

@koalaaa 10dni to może niestety jeszcze być zastrzyk. Ale 100% pewności nie masz więc możesz powtórzyć w środę bete i wtedy się przekonasz[emoji6][emoji6][emoji6]

@Lily2389 właśnie przeczytałam, że nie wytrzymałaś i zatestowałaś[emoji12]
Nie sugeruj się dzisiejszym wynikiem, na spokojnie czekaj do środy [emoji16][emoji6]

reklama
@koalaaa 10dni to może niestety jeszcze być zastrzyk. Ale 100% pewności nie masz więc możesz powtórzyć w środę bete i wtedy się przekonasz[emoji6][emoji6][emoji6]

@Lily2389 właśnie przeczytałam, że nie wytrzymałaś i zatestowałaś[emoji12]
Nie sugeruj się dzisiejszym wynikiem, na spokojnie czekaj do środy [emoji16][emoji6]

Tak zrobię ❤️🙊
Cały czas mam jeszcze nadzieję że może akurat...

Test LH w zasadzie wskazuje tylko i aż wzrost poziomu LH. W zasadzie powinna się po nim pojawić owulacja. Jestem w stanie sibie wyobrazić hipotetyczna sytuacje kiedy test LH wyjdzie pozytywny bez owulacji w sumie [emoji848] tak się zreszta dzieje. Robiłaś test owu dzisiaj/wczoraj?
Test owu wczoraj negatywny. Odpuściłam mierzenie temp w tym cyklu bo moja 3-latka choruje i często się budzi w nocy i nad ranem i te pomiary nie mają sensu😅 ostatnie dwa cykle testy super określiły owulację, bo okres był po ok 2tyg. Tylko objawy pokrywały się z testem🤔

Staram sie brac na luz ale to takie ciezkie ehhh....ja mam do tego to cale hashimoto jeszcze to juz wogole mnie dołuje...mam dwóch synów 9 i 12 lat zaszlam tak szybko w poprzednie ciaze ale bylam mlodsza i nie mialam tarczycy a teraz po tylu latach odstawilam anty i boje sie

Staram sie brac na luz ale to takie ciezkie ehhh....ja mam do tego to cale hashimoto jeszcze to juz wogole mnie dołuje...mam dwóch synów 9 i 12 lat zaszlam tak szybko w poprzednie ciaze ale bylam mlodsza i nie mialam tarczycy a teraz po tylu latach odstawilam anty i boje sie ze nie bedzie tak kolorowo....
Ciut zazdroszczę, bo my dopiero staramy się o pierwsze 😉 narazie mam podejście, że na wszystko przychodzi czas i trzeba wierzyć, że się uda. Może będzie pod górkę ale jednak wszystkim nam się uda w końcu 😉 szkoda tylko, że nie należymy do tych cierpliwych 😆

reklama
Ciut zazdroszczę, bo my dopiero staramy się o pierwsze 😉 narazie mam podejście, że na wszystko przychodzi czas i trzeba wierzyć, że się uda. Może będzie pod górkę ale jednak wszystkim nam się uda w końcu 😉 szkoda tylko, że nie należymy do tych cierpliwych 😆
Ja tez do cierpliwych nie naleze,kupilam dzis testy i kurde korci mnie zeby robić chodz wiem ze za wcześnie ale tak juz mam....😅Napewno sie wreszcie uda ,dlugo sie staracie? Wiadomo ze jak sie chce to nie wychodzi ja w pierwsza ciaze jak zaszłam to w 12 tyg sie skapnelam ale mialam 20 lat i nie myslalam o dziecku jeszcze, a teraz swiadomie planuje i narazie 2 cykl a ja juz bym chciała....

Do góry