Jak dla mnie okej, co do duphastonu to radzę zadzwonić do swojego ginekologa, a betę powtorz w
Niestety moja ginekolog nie jest dostępna narazie. Dzwonię od rana ale cisza.Póki co można zadzwonić do lekarza i zapytać aby mieć 100% pewność
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak dla mnie okej, co do duphastonu to radzę zadzwonić do swojego ginekologa, a betę powtorz w
Niestety moja ginekolog nie jest dostępna narazie. Dzwonię od rana ale cisza.Póki co można zadzwonić do lekarza i zapytać aby mieć 100% pewność
Mam to samo , testuje 8.03 . Mam kupione 3 testy i czekają, dzis mnie lewy jajnik kluje , trochę szybko jak na okresWitam Was dziewczynki Ja w ten marzec planuje wejść z optymistycznym nastawieniem, a widząc już u koleżanki @mamuska3 ⏸, jeszcze bardziej pozytywnie się nastawiam! Gratulacje ⏸ . Ja testuje 8.03 na dzień kobiet, ale już przebieram nóżkami i boje się, ze nie wytrzymam . Gdyby wyszły dwie kreseczki byłby to najlepszy prezent . Trzymam za nas wszystkie mocno kciuki!
zadzwoń na teleporade do jakiegokolwiek. Ja mam zalecone zwiększenie dawki luteiny w przypadku ciąży, tyle ze ja dostałam jasne wytyczne od ginekologa.Niestety moja ginekolog nie jest dostępna narazie. Dzwonię od rana ale cisza.
Niestety moja ginekolog nie jest dostępna narazie. Dzwonię od rana ale cisza.
Gratuluje! Jakies objawy mialas ? Moze sprobuj do innego ginekologa zadzwonic?Niestety moja ginekolog nie jest dostępna narazie. Dzwonię od rana ale cisza.
Wreszcie się dodzwonilam i mają zaraz oddzwonić więc czekam. Na wszelki wypadek wzięłam dziś 1 tabletkę po badaniu. A zalecone miałam po wczesnym poronieniu.zadzwoń na teleporade do jakiegokolwiek. Ja mam zalecone zwiększenie dawki luteiny w przypadku ciąży, tyle ze ja dostałam jasne wytyczne od ginekologa.
Wreszcie się dodzwonilam i mają zaraz oddzwonić więc czekam. Na wszelki wypadek wzięłam dziś 1 tabletkę po badaniu. A zalecone miałam po wczesnym poronieniu.
Oooo kochana to super wiadomość!Witajcie. Jestem nowa tutaj. Od kilku miesięcy Was śledzę i obserwuje wasze piękne kreseczki ale się nie udzielałam. Mam 34 lata i od 8 miesięcy staramy się z mężem o dziecko. Wczoraj powinnam dostać ale że rano nadal nic nie było to zrobiłam test. Są 2 kreski ale że wcześniej miałam już sytuację z cieniami i wczesnym poronieniem to pobiegłam odrazu na krew. Wyniki mają być do18 więc czekam cierpliwie.
To trzymam kciuki za nas żebyśmy dotrwały do tego 8.03, bo ja mama 5 testów kupionych . Mnie pobolewa brzuch na dole i mam nabrzmiałe piersi, ale nie nastawiam się narazie na nic, bo później rozczarowanie, jak w poprzednim cyklu. Z drugiej strony kusi mnie zrobić test wcześniej, bo owulacje miałam wcześniej niż pokazywał kalendarz flo, według testów owulacyjnych, które wykonałam, ale uznałam, ze zaczekam do dnia kobiet, a test tez będzie pewniejszy jak się dłużej poczeka i nie będę miała z tyłu głowy, ze za wcześnie został wykonany i robić sobie złudnych nadzieiMam to samo , testuje 8.03 . Mam kupione 3 testy i czekają, dzis mnie lewy jajnik kluje , trochę szybko jak na okres
Jajniki czuje na zmianę i piersi bolą ale nic nadzwyczajnego.Gratuluje! Jakies objawy mialas ? Moze sprobuj do innego ginekologa zadzwonic?
Jestem po rozmowie z moją ginekolog i kazała nadal brać duphaston i przyjść za 2 tygodnie. I nie mam latać po laboratoriach żeby się na covid nie narażać. Troszkę mnie uspokoila ale lekki strach przed tym że zacznę plamić jest nadal.Dziękuję za gratulacje. Wszystkim życzę upragnionych 2 kresek Jeszcze nie ogarniam tak dobrze tego forum bo nie umiem wstawić zdjęcia z testem ( za duży plik mi wyskakuje) A objawy poza tymi ktore zawsze mam przed to narazie nic.Przykro mi, życzę aby tym razem sprawy potoczyły się inaczej!