reklama
w_ciąży_być
Początkująca w BB
To może być i ciąża i nie ciążaDziewczyny co to moze byc? 9 marca mam testowac boli mnie brzuch i po jedzeniu jest mi nie dobrze,poszlam do lazienki a na papierze brazowy glut....sluz,brązowe to bylo ale sie przesatszylam jejku co to moze byc???? To moj 2 cykl staran ,w styczniu odstawilam anty po 8 latach jeden normalny okres juz mialam.....jakies rady....?
W przypadku nie ciąży, to jeżeli pojawia się do tego plamienie to warto sprawdzić poziom progesteronu w 21dc.
Teraz bardziej optymistyczna opcja czyli dzidzia. To ja miałam dokładnie tak samo. 8 dni przed coś „takiego” znalazłam na papierze. Na następny dzień poszłam na bęte i była, malutka ale była.
Na obawy ciążowe typy mdłości troszkę za wcześnie. A ból brzucha to i na okres i na ciąże.
Trzymam kciuki!
Marcysia66
Fanka BB :)
Nie nakrecam sie bo to może być w sumie wszystko....po tylu latach antykoncepcji moge miec takie anomalia....w styczniu okazało sie ze mam hashimoto biore leki na zbicie tsh....moze i od tych lekow takie cos mam....zostaje mi czekac do 9 marca.....To może być i ciąża i nie ciąża
W przypadku nie ciąży, to jeżeli pojawia się do tego plamienie to warto sprawdzić poziom progesteronu w 21dc.
Teraz bardziej optymistyczna opcja czyli dzidzia. To ja miałam dokładnie tak samo. 8 dni przed coś „takiego” znalazłam na papierze. Na następny dzień poszłam na bęte i była, malutka ale była.
Na obawy ciążowe typy mdłości troszkę za wcześnie. A ból brzucha to i na okres i na ciąże.
Trzymam kciuki!
To już piękna kreska jest. Nie masz co czekać na @ .Cześć dziweczynki nie udzielałam się tutaj tylko was obserwowałam. Dzisiaj za testowałam i o to taki wynik jutro mam termin ale ze biorę duphaston to nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj.
koalaaa
Aktywna w BB
Dziewczyny
18.02 i 19.02 robiłam sobie zastrzyki Ovitrelle.
Dzisiaj mam 24 dzień cyklu.
Miałam zrobić betę 03.03 ale nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj.
Obecnie 10 dzień po zastrzyku.
Wiem że wynik może być fałszywy ale... Mam cichą nadzieję
Proszę co myślicie? Jest cień szansy...?
Wiem że troszkę za wcześnie i oczywiście w środę znowu zrobię betę ale..... Czy byłaby jeszcze taka wysoka w 10 dniu?
Dodam że testy od dwóch dni negatywne.
Piszcie co myślicie
Wiem że troszkę za wcześnie i oczywiście w środę znowu zrobię betę ale..... Czy byłaby jeszcze taka wysoka w 10 dniu?
Piszcie co myślicie
Załączniki
reklama
Lily2389
Fanka BB :)
Testy negatywne dlatego ze beta jeszcze bardziej niska, a co do zafałszowań po zastrzyku to się nie znam, powtórz w środę to będzie wiadomoDziewczyny
Piszcie co myślicie
Podziel się: